Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HERYERDE ÇALIŞMA VAR

HERYERDE ÇALIŞMA VAR

Karadeniz EreÄŸli Belediyesi tüm müdürlükleriyle ÅŸehrin muhtelif mahallerinde kaldırım geniÅŸletme, taÅŸduvar, ışıklandırma, park alanı, düzenleme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. EreÄŸli halkı, Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ında bizzat incelediÄŸi çalışmalardan memnun olduÄŸunu ifade ediyor.

Çalışmalar kapsamında Fen Ä°ÅŸleri Müdürlüğü, yıllardır ihmal edilen Korubaşı Mahallesi Alkaya yolunun, Radar mevkii giriÅŸinden Alkaya Merkezine kadar yol düzenleme ve iyileÅŸtirme çalışmasını program dâhilinde yapacak.

PENÇES-AYKAYA ARASINA YOL VE TAŞDUVAR

BaÅŸkan Uysal, EreÄŸli’nin her bölgesinde yapılan çalışmalarını sürdüğünü belirterek , “Belediyemiz Fen Ä°ÅŸleri Müdürlüğünce yapılan çalışmalar kapsamında Korubaşı Mahallesi Pençes Sokakta Pençes ile TOKÄ° Toplu Konutları arasında 300 metre uzunluÄŸundaki baÄŸlantı yolu tek ÅŸeritli yol taÅŸ duvar çalışması ile geniÅŸletilerek çift ÅŸeritli yol haline getirdi. Söz konusu yolda yaÄŸmur suyu kanalları ve yol düzenleme çalışması da yapıldı.

BAÄžLIK MAHALLESÄ°’NE ASFALT, AKARCA’YA PARK

Bağlık Mahallesi Hacı Abdurrahman Gül Sokakta da yaklaşık 450 ton sıcak asfalt kullanılarak yol düzenleme çalışmaları tamamlanırken, mahallenin 1 nolu Çamlık Sokağında ise halen sıcak asfalt ve yama çalışmaları hızla devam ediyor. Akarca Mahallesi Mustafa Güçeri Caddesinde ise yeni kurulması planlanan çocuk parkı ve fitness alanları için Fen İşleri Müdürlüğümüzce taş duvar çalışması sürüyor.

YOLLARA 8 KÄ°LOMETRE UZUNLUÄžUNDA BARÄ°YER

Ayrıca Güldere Mahallesi’nde yolların daha güvenli olması için 1800 metre uzunluÄŸunda oto kontrol bariyeri döşemesi bitirildi. Toplamda 8 kilometre uzunluÄŸunda Kıyıcak, Göktepe, DaÄŸlar, Kepez, Kocaali ve Çavdarlı gibi mahallelerimizin güzergâhlarında tehlike arz eden noktalardaki bariyer çalışmalarımız ise karayolları standartlarına uygun olarak yapılıyor.“ dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo