Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ "AFET BÖLGESİ" İLAN EDİLDİ !

EREĞLİ "AFET BÖLGESİ" İLAN EDİLDİ !

Son dakika gelişmesi. Açıklama kaymakamdan geldi.


Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık basın açıklaması yaptığı sırada danışmanlarının bildirmesi üzerine EreÄŸli’nin doÄŸal afet bölgesi ilan edildiÄŸini duyurdu.

Zonguldak Valisi Osman HacıbektaÅŸoÄŸlu'da  EreÄŸli'nin afet bölgesi ilan edildiÄŸini doÄŸruladı.

 Ä°Ã§iÅŸleri Bakanlığı’nın afet bölgesi ilanına iliÅŸkin resmi  açıklama yapması bekleniyor.

ZAMAN SİYASET ZAMANI DEĞİL!

Kdz.EreÄŸli Beleidye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, düzenlediÄŸi basın toplantısında "Åžu anda EreÄŸli’de siyaset yapanın gözü çıksın diyorum. Siyasetin zamanı deÄŸil, birlik beraberlik içinde olmamız gereken bir zaman. EreÄŸli’de yaÅŸayan EreÄŸli’yi seven herkes, eli kalem tutan herkes İçiÅŸleri Bakanlığına Afet Bölgesi ilan edilmesi için, kentin ancak böyle ayaÄŸa kalkabileceÄŸini bildiren mesajlarınızı sürekli yazın.

Esnafa sesleniyorum; senin çıkardığın malzemelerin parasını alman mümkün değil, ancak benim dediğimi yaparsanız, İçişleri Bakanlığına Afet Bölgesi ilan edilmesi için, çoluğunuza çocuğunuza, eşinize komşunuza yazdırırsanız bundan yararlanabiliriz.

Herkesi göreve davet ediyorum. Sadece yetkililer değil, bütün vatandaşlarımızın görevi.."ifadelerini kullandı.

EREÄžLÄ°’NÄ°N EN AZ 200 MÄ°LYON LÄ°RAYA Ä°HTÄ°YACI VAR

EreÄŸli’nin ayaÄŸa kalması için en az 200 milyon paraya ihtiyaç var. Ä°l Bank’tan telefon ediyorlar, kaç günden beri Ä°ller Bankası ekipleri burada dolaşıyor, bize 25 milyon para veriyorlar. Ben bu kadar para ile ne yapabilirim. AFAD’ın henüz ne kadar vereceÄŸini bilmiyoruz. Ä°ller Bankası Genel Müdürüne telefon ettim. Allah rızası için 100 milyon bana kredi verin, devletimden borç istiyorum. Faiziyle geri ödeyeceÄŸim. Sadece deprem bölgelerine veriyorlarmış, buranın deprem bölgesinden farkı varmı? Lütfen benim, EreÄŸli halkının sesini duysunlar. Ben borç istiyorum. Afet sonrası çalışan tüm ekiplerimize kolaylıklar diliyorum.

 

 

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın2
üzgün2
kızgın1
gülücük0
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Tuğçe oduncu

23 Kasım 2023 - 01:56

Er festival yok mu artık bay posbiyik nasıl yasayacak

Yorum Yazın

Canlı Radyo