12 o C Kdz. Ereğli

Ereğli Polisi kısa sürede yakaladı

Gündem 7 yıl 1 ay 17 gün 15 saat 20 dakika önce 935

Haberi Paylaşın

Kdz.Ereğli İlçesinde önceki gün markete girerek kasada bulunan kadının kafasına alkol şişesi ile vurup yaralayan saldırgan polisin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Alınan bilgilere göre Murtaza Mahallesi’nde markete giren kimliği belirsiz kişi sigara almak için arkasını dönen market sahibinin eşi G.K’nin kafasına elindeki torba ile vurarak yaraladı. Kafasına aldığı darbe ile kısa süreli şok yaşayan G.K, saldırgana engel olmaya çalışsa da başarılı olamadı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan kadının başına 8 dikiş atıldı. Kayıplara karışan ve işyerinde güvenlik kamerası da bulunmayan olayın ardından Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü titiz bir çalışma sürdürdü. Çevredeki güvenlik kameraları da dahil olmak üzere yoğun bir çaba harcayan Asayiş Büro Müdürlüğü ekipleri zanlının 50 yaşındaki N.B. olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan zanlı ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

EMNİYET MÜDÜRÜ KÜÇÜK TEŞEKKÜR ETTİ

Öte yandan Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük de polis telsizinden şüphelinin yakalandığı anonsu’nun geçilmesi üzerine, "Helal olsun size, toplumu rahatsız edenleri kısa sürede yakaladınız" sözleri ile teşekkür etti.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 20 saat 13 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
6 saat 25 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 18 saat 26 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 9 saat 19 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 13 saat 54 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 14 saat 53 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 19 saat 47 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 17 saat 20 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 4 saat 31 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 18 saat 31 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !