Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ereğli Polisi kısa sürede yakaladı

Ereğli Polisi kısa sürede yakaladı

Kdz.EreÄŸli Ä°lçesinde  Ã¶nceki gün markete girerek kasada bulunan kadının kafasına alkol ÅŸiÅŸesi ile vurup yaralayan saldırgan polisin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Alınan bilgilere göre Murtaza Mahallesi’nde markete giren kimliÄŸi belirsiz kiÅŸi sigara almak için arkasını dönen market sahibinin eÅŸi G.K’nin kafasına elindeki torba ile vurarak yaraladı. Kafasına aldığı darbe ile kısa süreli ÅŸok yaÅŸayan G.K, saldırgana engel olmaya çalışsa da baÅŸarılı olamadı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen saÄŸlık ekipleri tarafından ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan kadının başına 8 dikiÅŸ atıldı. Kayıplara karışan ve iÅŸyerinde güvenlik kamerası da bulunmayan olayın ardından Kdz.EreÄŸli Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü titiz bir çalışma sürdürdü. Çevredeki güvenlik kameraları da dahil olmak üzere yoÄŸun bir çaba harcayan AsayiÅŸ Büro Müdürlüğü ekipleri zanlının 50 yaşındaki N.B. olduÄŸunu tespit etti. Gözaltına alınan zanlı ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

EMNİYET MÜDÜRÜ KÜÇÜK TEŞEKKÜR ETTİ

Öte yandan EreÄŸli Ä°lçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük de polis telsizinden şüphelinin yakalandığı anonsu’nun  geçilmesi üzerine, "Helal olsun size, toplumu rahatsız edenleri kısa sürede yakaladınız" sözleri ile teÅŸekkür etti.
 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo