Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ BAŞKENT OLACAK!.

EREÄžLÄ° BAÅžKENT OLACAK!.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen ve Karadeniz EreÄŸli Belediyesi’nin ev sahipliÄŸinde yapılan Oturarak Voleybol Türkiye Åžampiyonası kapsamında Federasyon Yönetim Kurulu toplantısı, Büyük EreÄŸli Anadolu Otelde gerçekleÅŸtirildi.

Toplantıda konuÅŸan Federasyon BaÅŸkanı Ahmet Ãœmit Uztürk Karadeniz EreÄŸli’nin engellilere yönelik sporsal faaliyetlerini takip ettiklerini belirterek, Karadeniz EreÄŸli’nin Oturarak Voleybol turnuvalarının baÅŸkenti haline gelmeye aday bir ÅŸehir olduÄŸunu söyledi.

Federasyon BaÅŸkanı Uztürk gerçekleÅŸtirilen organizasyona ev sahipliÄŸi yapması ve kendilerini ağırlamasından dolayı Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’a, BaÅŸkan Yardımcısı Nazım ErdoÄŸan’a ve belediye yetkililerine teÅŸekkür ettiÄŸi konuÅŸmasında ÅŸunları söyledi:

“EreÄŸli bizim çok yakınımızda olmasa da takip ettiÄŸimiz ilçelerimizden birisiydi. Çünkü burada, geçmiÅŸte spor adına güzel organizasyonların yaÅŸandığını biliyoruz. Oturarak Voleybol konusunda da bir çalışma baÅŸlatıldığını ve bu konuyla ilgili yapılacak her türlü organizasyona hem baÅŸkanımızın, hem de BaÅŸkan Yardımcısı ErdoÄŸan’ın talip olduklarını bizzat biliyorum.

Biz de seve seve, gururla, onurla Ereğli Belediyemizin katkılarıyla, hem Türkiye Şampiyonasını, hem de yönetim kurulu toplantımızı yapmaktan keyif alacağımızı, söyledik, sözümüzde de durduk.

Burada 8 takımımızın iÅŸtirak ettiÄŸi bir Türkiye Åžampiyonası yaşıyoruz. Bu turnuva sistemini bundan sonra lig statüsüne kavuÅŸturmak hedefindeyiz. Sohbetimizde baÅŸkanıma da söylediÄŸim gibi, bence Oturarak Voleybol’un BaÅŸkenti inÅŸallah Karadeniz EreÄŸli olacaktır.”

BaÅŸkan Uysal’da EreÄŸli olarak ilkleri yaptıklarını vurgulayarak, engelli olimpiyatlarına ev sahipliÄŸi yapmayı hedeflediklerini ve bu hedef için çalışacaklarını belirtti.

Uysal buradaki konuÅŸmasında, “Tüm takımlarımıza baÅŸarılar diliyorum. Ä°nÅŸallah buradan çok güzel hatıralarla dönerler Biz, belediye olarak tüm engelli kardeÅŸlerimizin her zaman yanındayız. Ä°nÅŸallah, ileriki yıllarda çok daha güzel organizasyonlara adım atar, ilçemizde yapmaya çalışırız. Zaten belediye olarak da hedefimiz Karadeniz EreÄŸli’de Engelli Olimpiyatları’nın yapılmasıdır. Bunu saÄŸlayana kadar çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

BaÅŸkan Uysal, kahvaltı yaptığı federasyon yöneticilerine ve misafirlerine EreÄŸli’yi temsil eden çeÅŸitli hediyeler verdi. Federasyon BaÅŸkanı Uztürk yönetim toplantısında BaÅŸkan Uysal’a federasyon rozeti takarak BaÅŸkan Uysal’ı gönüllü federasyon üyesi ilan etti.

Kahvaltıda federasyon yetkilileri yanında Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Nazım ErdoÄŸan, EreÄŸli Belediye Spor Ä°kinci BaÅŸkanı Ayhan Atay, Sosyal Ä°ÅŸler Müdürü Namık Åžahin’de hazır bulundu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo