Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'NİN ACI KAYBI

EREÄžLÄ°'NÄ°N ACI KAYBI

Hülya Çataklı hayatını kaybetti.


Eski Utku Koleji Kurucularından,  EreÄŸli DoÄŸa Koleji  Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ali Çataklı'nın eÅŸi Kdz.EreÄŸli DoÄŸa Koleji Genel Müdürü Hülya Çataklı (69) Ä°stanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

Bir süre önce yakalandığı amansız bir hastalık nedeniyle ameliyat olan ve tedavi sürecine devam edilirken bu sabah saatlerinde hayatını kaybeden Merhume Hülya Çataklı'nın cenazesi bugün (20 Aralık Pazar) saat 16.30'da Erdemir camiinde kılınacak cenaze namazının ardından ÅŸehir mezarlığına defnedilecek.

Ereğli FM ailesi olarak Merhume Hülya Çataklı'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve tüm sevenlerine başşağlığı dileriz.

SON YOLCULUÄžUNA UÄžURLANDI

Tedavisi sürdürdüğü sırada yaÅŸamını yitirdiÄŸi Ä°stanbul’daki Acıbadem Hastanesi’nden alınan cenazesi Karadeniz EreÄŸli’ye getirilen Merhume Çataklı’nın cenaze namazı, EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Lojmanları mevkisindeki Erdemir Camisinde kılındı.
Koronaviürüs tedbirleri kabsamında az sayıda katılım ile kılınana cenaze namazı ardından derin üzüntü yaşadığı gözlenen Ali Çataklı taziyeleri kabul etti.
CHP İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğ Ertuğrul, eski AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, ilçedeki Özel Echomar Hastanesi Başhekimi Dr. Nevzat Çimenoğlu, bazı iş insanları ile yakınlarının katıldığı cenaze namazı ardından merhume Hülya Çataklı Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün28
gülücük2
şaşkın2
kızgın2
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Lerzan Ekren

20 Aralık 2020 - 15:41

Allah rahmet eylesin, acılı ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim. Çok üzgünüz.

Gülten Çakmak

20 Aralık 2020 - 13:04

Allah rahmet etsin yakınlarına sabır dileriz

Yorum Yazın

Canlı Radyo