Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ LİSESİNDE DİLE KOLAY TAM ‘50 YIL’!..

EREĞLİ LİSESİNDE DİLE KOLAY TAM ‘50 YIL’!..

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, ilk mezunlarını verişinin 50’nci yılını kutlayan Karadeniz Ereğli Lisesi’nde ‘pilav günü’, ‘mezunlar yemeği’ ve ‘tekne gezisi’ etkinliklerinin düzenlendiği bildirildi.


Alınan bilgiye göre, Karadeniz Ereğli Lisesi Mezunları Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan Geleneksel Pilav Günlerinin 20'incisi 12 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.
Sosyal paylaşım platformu Facebook’ta Karadeniz Ereğli Lisesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada, şunlar aktarıldı:
Karadeniz Ereğli Lisesi mezunları ve öğretmenleri her yıl olduğu gibi bu yılda pilav gününde buluşuyorlar. Yurdumuzun dört bir yanına, hatta dünyanın çeşitli ülkelerine dağılmış 20 bini aşkın mezunu ile koca bir çınar olan Ereğli Lisesi'nin mezunları, derneğimizin organizasyonu ile her yıl mayıs ayının son cumartesi günü okul bahçesinde buluşup Pilav Günü ile dostluklarını hem tazeliyor hem de tatlandırıyorlar. Bu yıl 20'cisi yapılacak olan geleneksel Pilav Günü, Ramazan ayı sebebiyle 12 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00'de Ereğli Lisesi bahçesinde ve yine 20'cisi yapılacak olan geleneksel mezunlar gecesi saat 19.00'da Mühendisler Derneğinde yapılacaktır.
Haydi, sarılın telefonlara uzaklardaki arkadaşlarınızı davet edin. Yıllar önce paylaştıklarınızı, anılarınızı hatta yaramazlıklarınızı bir gülümseme ile süsleyerek tekrar anlatmanın tadına erin. Bırakın içinizdeki liseli genç dışarı çıksın. Ereğli Liseli olmanın ayrıcalığını tüm yaşamınızın en güzel anısı içinde dünyaya haykırın. Derneğinize de omuz verin, bekliyoruz."

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo