Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’Lİ UZMAN ÇAVUŞ YARALANDI

EREÄžLÄ°’LÄ° UZMAN ÇAVUÅž YARALANDI

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada EreÄŸli’li Uzman ÇavuÅŸ yaralandı.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada EreÄŸli’li Uzman ÇavuÅŸ yaralandı. Edinilen Bilgiye göre, Kdz. EreÄŸli Ä°lçesine BaÄŸlı Sütlüce köyü doÄŸumlu olan 3 Aylık Uzman ÇavuÅŸ Orhan AvÅŸar çıkan çatışmalarda yaralandı. Yaralı askerimiz AvÅŸar Ankara Gata’ya sevk edilerek tedavi altına alındı.

 

 

ÇATUROÄžLU, ASKERÄ° ZÄ°YARET ETTÄ°

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan Kdz.EreÄŸli’li Uzman ÇavuÅŸ Orhan AvÅŸar’ı GATA’da ziyaret ederek geçmiÅŸ olsun dileÄŸinde bulundu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan Kdz.EreÄŸli’ye baÄŸlı Sütlüce Köyünden Uzman ÇavuÅŸ Orhan AvÅŸar’ı Ankara GATA Hastanesinde ziyaret etti.

Yaralı askere ve diÄŸer yaralı askerlere acil ÅŸifalar dileyen ÇaturoÄŸlu, “Yaralı Gazimize ve çatışmada yaralanan diÄŸer askerlerimize Cenabı Allah’dan Acil ÅŸifalar diliyorum. Teröristler o bölgeden temizlenene kadar Hükümetimizin terörle mücadelesi kararlılıkla devam edecektir” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Burak Sari

27 Åžubat 2016 - 15:30

Allah acil sifa versin inşallah geçmiş olsun

Münire Bülbül

27 Åžubat 2016 - 15:29

Allah acil sifa versin inşallah geçmiş olsun

Suat Akin

27 Åžubat 2016 - 14:39

Allah ÅŸifa versin

Yorum Yazın

Canlı Radyo