Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ereğli Kent Konseyi

Ereğli Kent Konseyi

Karadeniz Ereğli Kent Konseyi faaliyetleri çerçevesinde 27-31 Mart tarihleri arasında kutlanan Kütüphaneler haftası dolayısıyla bir takım etkinler yapılacağı bildirildi.


Kent Konseyi Başkan Vekili Yusuf Karaoğlu konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Geleceğimizin güvencesi olan çocuklara kitabı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak, anne, baba ve öğretmenlere çocuklar için kitap seçme imkânı sağlamak üzere, 26 Mart 2018 Pazartesi günü saat 12.00’de başlayıp 08 Nisan 2018 akşamına kadar sürecek olan Atatürk Kültür Merkezi’n de kitap fuarı düzenledik. Fuarımıza katılacak olan yazarlar, iki gün arayla katılıp imza günleri ve okuyucularımızla söyleşiler yapma imkânı bulacaklardır.

Fuar açılış günümüzde ’Ayaklarımla tutundum hayata’ teması ile ülkemizde örnek gösterilen fiziksel engelli yazar ve ressam Ayşe Işık, onur konuğu olacak ve ilçemizde iki gün misafir olacak.

Ayrıca kitap almak isteyen öğrencilerimize de yüzde 5 tutarında indirim kuponu konseyimiz tarafından dağıtılmaktadır. Bizlere bu etkinliğimizde desteklerini ve katkılarını esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara, sivil toplum örgütlerine ve kişilere teşekkürlerimizi borç bilir. Okumayı seven herkesi kitap fuarımıza katılımlarınızı bekleriz.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo