Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ-KEÇİÖREN KARDEŞ OLDU

EREĞLİ-KEÇİÖREN KARDEŞ OLDU

Kdz. EreÄŸli Belediyesi ile Ankara Keçiören Belediyesi arasındaki kardeÅŸ ÅŸehir protokolü, Ankara’da düzenlenen tören ile imzalandı. Protokol imza töreninde konuÅŸan BaÅŸkan Ak, her iki belediyenin karşılıklı iÅŸbirliÄŸi ile bilgilerini paylaÅŸacağını belirtirken, BaÅŸkan Uysal’ da her iki belediyenin karşılıklı tecrübelerini paylaÅŸma temennisinde bulundu. Milletvekili Candan’da imzalanan protokolün her iki belediye adına güzel sonuçları beraberinde getireceÄŸine inandığını söyledi.

MECLÄ°S ÃœYELERÄ° VE DAÄ°RE MÃœDÃœRLERÄ°

Kdz. EreÄŸli Belediyesi ile Keçiören Belediyesi arasındaki kardeÅŸ ÅŸehir protokolü imza töreni öncesi, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ve beraberindeki BaÅŸkan Yardımcıları Nazım ErdoÄŸan, Ä°brahim Cöbek, Alptekin Dursun, Meclis Ãœyeleri ReÅŸat Latif, Ayhan Atay, Ä°hsan YazıcıoÄŸlu, Fevzi Mazlum, Sabri Dinç ve Sezai Meriç ile Kültür ve Sosyal Ä°ÅŸler Müdürü Baki Kara, Mali Hizmetler Müdürü Adil Korkmaz, Temizlik Ä°ÅŸleri Müdürü Metin Avcı Keçiören’e giriÅŸlerinde Keçiören Belediyesi BaÅŸkan Yardımcısı Ferhat ErdoÄŸan tarafından karşılandı.

KEÇİÖREN BELEDÄ°YESÄ°’NÄ° ZÄ°YARET

Karadeniz EreÄŸli heyeti önce Atatürk Botanik Parkı ardından da Deniz Dünyası’nı gezdikten sonra Keçiören Belediyesi’ne geçti. Heyetin Köçiören Belediyesi ziyaretine, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’da katılırken, Milletvekili Candan, BaÅŸkan Uysal ve beraberindeki heyeti belediyeye geliÅŸlerinde Keçiören Belediye BaÅŸkanı Mustafa Ak karşıladı. Milletvekilleri Candan ve Ulupınar, BaÅŸkan Uysal ile protokol imza töreni öncesi bir süre baÅŸkanlık makamında sohbet etti.

MECLÄ°S TOPLANTISI SONRASI Ä°MZA

EreÄŸli heyeti protokol imza töreni öncesi Keçiören Belediye Meclisi’nin Nisan ayı 3. oturumuna da katıldı. Yaklaşık 3 dakika süren meclis sonrasında protokol imza törenine geçilirken, Karadeniz EreÄŸli’yi tanıtan kısa tanıtım videosu gösterildi.

Ä°KÄ° BELEDÄ°YE ARASINDAKÄ° KARDEÅžLÄ°K

Tanıtım sonrası söz alan Keçiören Belediye BaÅŸkanı Ak, “Yeni bir kardeÅŸimiz var. Zonguldak EreÄŸli’si. Umut ediyorum ki imzalayacağımız bu protokol, iki belediye arasındaki kardeÅŸlik ile daha güzel noktada karşılıklı tecrübelerin ve projelerin paylaşıldığı bir noktaya gelir. Bizler bilgilerimizden ve EreÄŸli’yi yararlandıracakken, EreÄŸli’de bizi yararlanmak isteriz. “diye konuÅŸtu.

KARDEŞÇE TECRÜBELİRİMİZİ PAYLAŞIRIZ

BaÅŸkan Uysal’da yaptığı konuÅŸmada, “Bizleri çok deÄŸerli bir belediye ile kardeÅŸ belediye yatığı için AK Parti Yerel Yönetimler BaÅŸkanı Abdulhamit Gül’e ve Keçiören BaÅŸkanımız Ay’a da bize kardeÅŸlik elini uzattığı için çok teÅŸekkür ediyorum. Ä°nÅŸallah beraberce kardeşçe tecrübelerimizi paylaşırız. Her iki kardeÅŸ belediye ileri adım atarlar. Ben buna inanıyorum.” dedi.  

BELEDÄ°YEYÄ° 40 YILLIK SOL Ä°KTÄ°DARDAN ALDIK

Milletvekili Candan’da yaptığı konuÅŸmada, “KardeÅŸ kent oluÅŸumu anlaÅŸmasını her iki belediyeye adına hayırlara vesile olmasını canı gönülden diliyorum. Biz EreÄŸli Belediyesi’ni tam 40 yıllık sol yönetiminden aldık. Bu baÅŸarının devamını Keçiören Belediyesi ile kol kola diz dize omuz omuza vererek çok daha güzel yerlere getirmek ve bu baÅŸarıyı bir daha perçinlenmek için bu anlaÅŸmanın yapılmasını özellikle önemsiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Konuşmalar sonrası kardeş şehir protokolü Başkan Mustafa Ak ve Başkan Hüseyin Uysal tarafından imzalanırken, her iki belediye başkanı da günün anısına kendilerine plaket ve çeşitli hediyeler takdiminde bulundu.

 

EREĞLİ-KEÇİÖREN KARDEŞ OLDU

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo