Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ -KASIMPAŞA İŞBİRLİĞİ !

EREĞLİ -KASIMPAŞA İŞBİRLİĞİ !

Ereğli Belediyespor`dan Kasımpaşaspor kulübüne ziyaret. Ziyarete ilişkin resmi açıklama yapıldı.


Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden temsilcimiz Kdz.EreÄŸli Belediyespor, Süper Lig Takımı KasımpaÅŸa Spor Kulübü’nü hazırlık maçı öncesinde ziyaret etti.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı ve Kulüp BaÅŸkanı Halil Posbıyık, Kdz.EreÄŸli Belediye ve Kulüp BaÅŸkanı Halil Posbıyık, 2. BaÅŸkan Halil BozkuÅŸ, As BaÅŸkan Özkan ÖzyiÄŸit, Yönetim Kurulu Ãœyeleri Gökmen Baydan, Recep Köksal, Halit Aydın ve Fatih Çapar ile birlikte  izlediÄŸi karşılaÅŸmada BaÅŸkan Posbıyık, ev sahipliÄŸi ve konukseverliklerinden dolayı KasımpaÅŸa Spor Kulübü CEO’su Serkan Reçber’e ve KasımpaÅŸa Spor Kulübü Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Mehmet Fatih Saraç’a teÅŸekkür etti.

KasımpaÅŸa Kulübü tesislerinde incelemelerde bulunan Belediye BaÅŸkanı ve Kulüp BaÅŸkanı Halil Posbıyık, ayrıca tesisler hakkında  KasımpaÅŸa Spor Kulübü yöneticilerinden bilgi aldı.

KASIMPAŞA SK TESİSLERİ İLE İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ.

KasımpaÅŸa Spor Kulübü ile birçok alanda fikir alışveriÅŸinde bulunulacağını ifade eden BaÅŸkan Posbıyık, “Ziyaretimiz kapsamında kulübün tüm yaÅŸ kategorilerinde eÄŸitim alan sporcuları antrenmanları esnasında görme fırsatı bulduk ve çok mutlu olduk. Bu kapsamda öncelikle, Kdz.EreÄŸli Belediyesi olarak KasımpaÅŸa Spor Kulübü tesislerinde olmak son derece mutluluk verici. KardeÅŸ birlikteliÄŸi yaptığımız tesis, futbolcuların eÄŸitimi ve tedavisi ile ilgili tüm alanlarda iÅŸbirliÄŸi içerisinde olmamıza olanak saÄŸlayacak. Bu iÅŸi profesyonelce yapan, ruhunu koyan ve özellikle adanmışlık ruhu ile gençlerimize hizmet eden KasımpaÅŸa Futbol Kulübü CEO’su Serkan Reçber’e, KasımpaÅŸa Spor Kulübü Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Mehmet Fatih Saraç’a ve çalışanlarına sonsuz teÅŸekkür ediyorum. Bu noktalara gelmiÅŸ bir kulübün gençlere yaptığı yatırımın, milli takıma kadar ulaÅŸan serüvende çok önemli olduÄŸunu düşünüyorum.” dedi.

Kasımpaşa Spor Kulübü (Rezerv Takım)-Kdz.Ereğli Belediyespor hazırlık maçı öncesinde iki takımın yönetimi günün anısına hediye takdiminde bulunurken, ilk yarısı golsüz biten karşılaşma, İstanbul temsilcisinin son bölümde bulduğu golle 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sonuçlandı.
 

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo