Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“EREĞLİ KAMPÜSÜ ÖRNEK BİR KAMPÜS OLACAK”

“EREÄžLÄ° KAMPÃœSÃœ ÖRNEK BÄ°R KAMPÃœS OLACAK”

Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Bülent Ecevit Ãœniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleÅŸtirilen ziyarette Karadeniz EreÄŸli’de Bülent Ecevit Ãœniversitesine tahsis edilen alan için yapılan çalışmalar deÄŸerlendirildi.

BaÅŸkan Uysal ziyarette, Bülent Ecevit Ãœniversitesi’nin Karadeniz EreÄŸli’deki geliÅŸiminden duyduÄŸu memnuniyeti dile getirdi ve üniversiteye tahsis edilen alanın deÄŸerlendirilmesi için hazırlanan projedeki geliÅŸmeleri anlattı.

BaÅŸkan Uysal çalışmalarda son aÅŸamaya gelindiÄŸini belirterek “Projemizi çok yakında kamuoyu ile paylaÅŸacağız. EreÄŸli halkı bu konuda en az sizler kadar heyecanlı. Bülent Ecevit Ãœniversitesi’nin Karadeniz EreÄŸli kampüsü örnek bir kampüs olacak.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, Bülent Ecevit Ãœniversitesinin ilçelerdeki kampüslerinde yaÅŸanan her geliÅŸmeden duydukları heyecanı, üniversiteye Karadeniz EreÄŸli’de tahsis edilen alan için hazırlanan proje konusunda da hissettiÄŸini belirterek BaÅŸkan Uysal’a teÅŸekkür etti.

Yeni kampüsün Karadeniz EreÄŸli’de iki farklı kampüste bulunan akademik birimleri bir araya getirerek daha geniÅŸ olanaklar saÄŸlayacağını söyleyen Rektör Özer, “EÄŸitim ve Denizcilik Fakültelerimiz ile Karadeniz EreÄŸli Meslek Yüksekokulumuzun aynı kampüste olması hizmetlerin kalitesini ve sürdürülebilirliÄŸini saÄŸlamak konusunda büyük olanak saÄŸlayacak.” dedi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo