Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ FM GÜNDEMİ BELİRLİYOR !.

EREÄžLÄ° FM GÃœNDEMÄ° BELÄ°RLÄ°YOR !.

Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu Ereğli FM`nin canlı yayın konuğu oluyor.


Kdz. EreÄŸli Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu, son geliÅŸmeleri “Fikri Kapan’la Burada KonuÅŸalım”da anlatacak.

EreÄŸli FM’de canlı programa katılacak olan Kaymakam ÇorumluoÄŸlu, aralarında; Coronavirüs (Covid-19) salgınında EreÄŸli’deki son durum, Ãœniversite Kampüsü’ndeki geliÅŸmeler, Orta Ölçekli sanayi bölgesi çalışmaları, EreÄŸli Kaymakamlık ve Emniyet binalarının durumu, köylerde yaÅŸanan sorunlar ve çözümleri, gibi soruların da bulunduÄŸu bir çok soruyu yanıtlayacak.

Yanın sırasında Fikri Kapan’ın Facebook’taki sosyal hesabına mesajla yada 05422727375 nolu telefonuna whatsapp mesajı vasıtası ile soru da sorulabilecek.

Kamuoyuna, önemli mesajlar da verecek olan EreÄŸli Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu’nun katılacağı “Fikri Kapan’la Burada KonuÅŸalım” canlı programı, yarın (7 Ekim) saat 10.00’da baÅŸlayacak.

CANLI DA Ä°ZLENEBÄ°LECEK

Bölgede 91.7 frekansından yayın yapan EreÄŸli FM’de canlı yayınlanacak program, aynı zamanda sosyal paylaşım sitesi Fcacebook’tan; Fikri Kapan, EreÄŸli FM adreslerinden de canlı olarak izlenebilecek. Program ayrıca; www.ereglifm.com.tr internet adreslerindeki ‘EreÄŸli FM canlı’ butonunu tıklayarak .www.ereglihakimiyet.com adresi ve EreÄŸli FM Android ve Apple Mobil uygulaması indirilerek  dinlenebilecek

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo