Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ FM'E KONUK OLDU

EREĞLİ FM'E KONUK OLDU

“Ereğlili ama, Ereğli’de değil ki” eleştirilerine yanıt verdi.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz.Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Buket Müftüoğlu Ereğli FM Yayın Müdürü  Arzu Tekin’in hazırlayıp sunduğu Arzu ile Devri Alem Programının canlı yayın konuğu oldu.

 

Canlı yayında Arzu Tekin’in sorularını yanıtlayan Müftüoğlu “Ereğlili ama, Ereğli’de değil ki” eleştirilerine “Ereğli’de yaşayanlar gezmeye, eğlenmeye dışarıya gidiyor. Ben çalışıp nefes almaya  Ereğli’ye geliyorum. Her geldiğimde herkesi barıştırmaktan yoruldum.” yanıtını verdi.

Müftüoğlu sözlerini şöyle sürdürdü;

“Ben Ereğli’de doğdum, büyüdüm. Aile şirketinde ortaklığım devam ediyor. Bu sene 30 yıl bitti. Halkla ilişkiler, iletişim, kentsel tasarımlar üzerine danışmanlık yapıyoruz. Yaptığım işi büyük bir şehirden çok daha doğru yönlendirmeyi planladım. İşim gereği sürekli seyahat ediyorum ama,  bazen haftada bazen 10 günde bir Ereğli’ye geliyorum. Kdz. Ereğli’den hiç kopmadım. Her gelişimde en güzel vakitlerimi burada geçiriyorum. Ereğli’de yaşayanlar gezmeye ,eğlenmeye dışarı gidiyor. Ben çalışıp çalışıp nefes almaya dinlenmeye Ereğli’ye geliyorum ve her geldiğimde, dostlarımla hiç kopmadım. Her geldiğimde herkesi barıştırmaktan yoruldum.”

BENİM HİKÂYEM BU !

“Siyasette kadın olarak var olmak çok zor. Bu ülkede kadın olmak zaten zor.  Ayakların üzerinde durup hem ticaret, hem de  siyaset yapmanın zorluğu var.” diyen Müftüoğlu; “Arkanızda hiçbir  leke olmayacak. 31 yıl ticaret yapacaksınız bir tane husumetiniz, davanız olmayacak. Hiç kimse ile kirli ittifaklar yapmayacaksınız. Devlete 1 kuruş borcunuz olmayacak. 30 yıl aynı çizgide olacaksınız. Yalana yalan, haksızlığa haksızlık diyecek, hırsızlığa hırsızlık diyeceksiniz. Ben hikâyemde bunu yapmaya çalıştım .”ifadelerini kullandı.

NEDEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

 “Siyasetin ihtiyacı olan şey güvenilirlik ve şeffaflıktır.”  görüşüne vurgu yapan Müftüoğlu, canlı yayındaki sözlerini şöyle sürdürdü.

“Belediye başkanlığına talip olmamda ki sebep;  siyasette ahlakın, liyakatin, tevazünün, nezaketin asaletin olabileceğini, yerel yönetimleri katılımcı, çoğulcu, fikri olan ve tamamen halkın faydasına kullanılabileceğini ispatlamak. Yerel yöneticilerin etrafında maddi manevi şahsi menfaatleri için çalışmayan, toplumun refah ve huzuru için bir araya gelmiş, liyakatli sosyal yönü kuvvetli, vakur deneyimli insanlardan ekip kurarsanız, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyelerinin hiç birinin kafasının arkasında kendi zenginliği olmazsa o zaman bütün kredilerin kapıları açıktır. Bende böyle bir ekiple Ereğli’yi yönetmeye talibim. Önemli olan toplum menfaatleri için bir araya gelmek. Siyasetten korkan, zaman zaman politikacıların iki yüzlü davrandığından şikayet eden, aslında söyleyecek çok sözü olan ancak kendinin dinlenmediğinden yılgınlığa uğramış, ne kadar yaratıcı, fikirleri olan samimi gönüllü insan varsa onların karşısına o kadar güzel bir ekiple % 50 kadın % 50 kadınla çıkacağız ve halk fikir ve projelerle bize katılacak. “

EREĞLİ CENNET AMA PROBLEMLERİ İNANILMAZ !

Ereğli’de ciddi sorunlar olduğunu ancak her bir sorunun aşılabileceğini söyleyen Müftüoğlu, sözlerine şöyle devam etti.

“Neden bütün Türkiye Ereğli’nin projelerini konuşmasın. Neden insanlar hafta sonu Eskişehir’ ‘e kaçsın.  Sadece kültür sanat ve spor anlamında kendilerini iyi hissetmek için kurak bir Anadolu şehrine gidiyor insanlar. Oysa Ereğli bir cennet. Ama trafik problemi, otopark ve imar problemi inanılmaz. Artık tahammülsüzlük noktasına gelecek kadar şehir planlaması yok. Ben Ereğli’nin var olan güzelliklerine güzellik katmak ve bu sorunları çözmek için varım. Kavga etmeyen bir yerel yönetim bunları yapar. TSO, DTO, OSB yönetimi, hep beraber. Kenti yönetenler ego ve çıkarları, kaprisli olmazlar ise  her sorun aşılır. İçinizde güzel bir müzik çalıyorsa hayat sizi dansa kaldırır.”

YAYININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

EREĞLİ FM'E KONUK OLDU

“Ereğlili ama, Ereğli’de değil ki” eleştirilerine yanıt verdi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo