Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ FM’DE KONUŞTULAR!..

EREĞLİ FM’DE KONUŞTULAR!..

Ereğli’de, 91.7 frekansından yayın yapan radyonuz Ereğli FM’de, 15 Temmuz darbe girişiminde Medyanın duruşu konuşuldu.

 “Fikri kapan’la Burada Konuşalım” programına katılan Gazeteci Doğan Gönüllü ile Fikri Kapan, 15 Temmuz akşamı, Türk Silahlı Kuvvetler içinde bir grup rütbeli tarafından kalkışılan darbe girişiminde ulusal ve yerel medyanın ortaya koyduğu ortak tavrı konuştular.

Gönüllü, olayın yaşandığı gün Konya’da düzenlenen mesleki bir kurultayda olduğunu anlatarak, “özellikle boğaz köprülerinin Avrupa’ya geçişlerinin durdurulmasına ilişkin duyumlar üzerine televizyon kanallarını izlemeye başladık. Bu arada Ereğli ve bölgemizdeki yerel haber sitelerini de takip ettim. Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla sokaklara çıkan halkımızın ortaya koyduğu duruşu takdir ediyorum. Darbenin engellenmesinde birinci faktör halkımız olmuştur. Medyamız da ortak tavrı ile demokrasiye olan bağlığa vurgu yaparak dik duruşu ile darbenin her tarafında önemli rol üstlenmiştir. Tabi ki Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı cesaretinden liderliğinden dolayı kutlamak gerekir” dedi.

Kapan da, Gönüllü ile aynı görüşleri paylaştığını belirterek, “duyumlarımızın ardından takibe aldığımız gelişmeleri okurlarımızla paylaştık. Yerel basınımız da demokrasiye olan bağlılığını ortaya koydu. Zaman zaman ortak hareketlerle haberler yaptık” diye konuştu.

Bu arada programa telefon bağlantısı ile katılan Tüm İletişim ve Medya Federasyonu başkanı Şakir Güler ve Anadolu Yayıncıları Derneği başkanı Sinan Burhan da 15 Temmuz gecesi yaşanları aktardı, medyanın önemine vurgu yaptılar

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo