Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ FM'DE KONUŞTU !

EREÄžLÄ° FM'DE KONUÅžTU !

EreÄŸli FM’de “ Seçime DoÄŸru” programının canlı yayın konuÄŸu olan CHP Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Ali KocamanoÄŸlu, “Aday adaylarımızın hepsi donanımlı.  Her biri ile gurur duyuyoruz. Adayımız kim olursa olsun, seçimi biz kazanıyoruz.” dedi.

 

EreÄŸli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in yayın Moderatörlüğünü yaptığı Haber Hayat Gazetesi Ä°mtiyaz Sahibi DoÄŸan Gönüllü’nün ise soruları ile konuk Gazeteci olarak katılacağı “Seçime DoÄŸru Programının canlı yayın konuÄŸu olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz.EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Ali KocamanoÄŸlu, yerel seçimler öncesi iddialı konuÅŸtu.

“EreÄŸli’de biz açık ara kiÅŸiden bağımsız öndeyiz. Seçimi kazanıyoruz.” diyen KocamanoÄŸlu, “6 aday adayınız var. Aday adaylarımızın hepsi donanımlı.  Her biri ile gurur duyuyoruz. Mevcut baÅŸkanımız ile beraber  5 aday adayımızda var. Bu bizim için sürecin ne kadar demokratik yürüdüğünü gösteriyor. Aday belirlemede örgütlerin görüşleri alınarak istiÅŸare yapılarak ve mevcut baÅŸkanlara yönelik yapılacak memnuniyet anketi dikkate alınacak. 3 firma memnuniyet anketi yapıyor. Bizlerde örgüt olarak Kendi düşüncelerimizle deÄŸil, halkımızdan aldığımız geri dönüşlerle fikrimizi beyan edeceÄŸiz.” dedi.

Ä°lçe TeÅŸkilatının yerel seçim hazırlıklarını tamamladığını ifade eden KocamanoÄŸlu, “Gururla söylüyorum örgüt yapımız ve yönetim kurulumuz partimizin her kademesinde görev alabilecek nitelikte arkadaÅŸlardan oluÅŸuyor.  Bütün arkadaÅŸlarım benim davetime icabet ederek yönetime girdi. Bu açıdan kendimi ÅŸanslı bir ilçe baÅŸkanı olarak görüyorum. ”ÅŸeklinde konuÅŸtu.

TrafiÄŸin ilçenin en önemli sorunu olduÄŸunu, kısa orta ve uzun vadede yapılacak planlama ile ilçenin  bu çileden  kurtulabileceÄŸini söyleyen KocamanoÄŸlu, “Bunu çözmeyen, çözemeyecek  bir yönetici bir daha aday olmasın.” görüşüne yer verdi.

CANLI YAYININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

 

EREÄžLÄ° FM'DE KONUÅžTU !

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Erkan serbest

16 Aralık 2023 - 21:08

Henuz Türkiye geneli bile anket yokken neye göre biz kazanıyoruz diyorsunuz anlamadim. Geneli başkanınız da ayni diye diye bu haldesiniz

Yorum Yazın

Canlı Radyo