Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ FM 'DE ÇOK ÖZEL SÖYLEŞİ

EREĞLİ FM 'DE ÇOK ÖZEL SÖYLEŞİ

Gönül Tekce, Ereğli FM`in canlı yayın konuğu oldu.


Kdz EreÄŸli Soroptimist Kulübü DerneÄŸi 2023-2025 Dönemi Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Gönül Tekce, EreÄŸli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in hazırlayıp sunduÄŸu Arzu Ä°le Devri Alem programının 8 Mart Özel bölümünün konuÄŸu oldu.

Kız kardeÅŸleri için en iyiyi amaçlayan iÅŸ ve meslek kadınlarını tanımlayan Türkiye’de 1948 yılında kurulan ve 112 ülkede 66 bin üyeye sahip Kulübün Kdz. EreÄŸli’de 1986 yılında Nurdan OÄŸuz bakanlığında kurulduÄŸunu hatırlatan Tekce, “EreÄŸli’de 29 üyemiz var. EreÄŸli’de de kuruluÅŸ amacımız olan kadın ve kız çocuklarını her alanda desteklemek için çalışıyoruz.” dedi.

Kdz EreÄŸli Soroptimist Kulübü DerneÄŸinin bu dönem 3’ü özel olmak 18 kız öğrenciye eÄŸitim bursu verdiÄŸini söyleyen Tekce, “Sadece burs deÄŸil, kadınlar çalışmıyorsa meslek edindirme kursları düzenliyoruz. Burslarımıza fon yaratmak amaçlı etkinlikler yapıyoruz. Son olarak da özel eÄŸitime ihtiyaç duyan bireylerin anneleri ve birinci derece yakınlarının ihtiyaç, talep ve beklentilerine yönünde çalışma yaptık. Çocuklar kurumda ders yaparken bizler aile bireylerine yönelik kiÅŸisel geliÅŸim ve sosyalleÅŸmelerine yönelik katkı projemizi baÅŸlattık.”dedi.

 

EREĞLİ FM 'DE ÇOK ÖZEL SÖYLEŞİ

Gönül Tekce, Ereğli FM`in canlı yayın konuğu oldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran2
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo