Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ FM CANLI YAYININDA KONUŞTU

EREÄžLÄ° FM CANLI YAYININDA KONUÅžTU

Dönüşü muhteşem oldu, Ereğli FM`e konuk oldu.


Dönüşüm muhteÅŸem olacak,Dinle,Kıyamet gibi 90 lı yıllarda unutulmaz ÅŸarkılarına  imzasını atan Kadir Tapucu, Erol Köse prodüktörlüğünde, Hatem Tutkus aranjesiyle “Dönüşüm MuhteÅŸem Olacak” isimli sevilen ÅŸarkısını yeniden yorumladı.

Yeniden yorumladığı ÅŸarkısıyla ilk kez, EreÄŸli FM’e  Yayın Müdürü Arzu Tekin’in hazırlayıp sunduÄŸu  Arzu’yla Devri Alem programına canlı telefon baÄŸlantısı ile konuk olan Tapucu, TRT Ä°stanbul radyosu sanatçısı olan babası Yavuz Tapucu’dan ve babasının yazdığı türkülere de vurgu yaptığı sohbette “ Müzikle iç içe büyüdüm, müzik benim aile genlerimden kalan bir miras” dedi.

Bu güne kadar Ferdi Tayfur, Safiye Soyman, Harun Kolçak, Ebru GündeÅŸ, Muazzez Ersoy, Musatafa Sandal, Hakan Altun, Deniz Arcak gibi daha bir çok deÄŸerli ismin ÅŸarkılarımı yorumlamasından büyük keyif aldığını söyleyen Tapucu, “Çok uzun süre ara vermiÅŸ gibi olsam da, müzik birliklerinde yönetici olarak yer almaktayım. Fakat bu günden sonra yepyeni ÅŸarkılarımı yorumlayarak müzikseverlerle buluÅŸturacağım” dedi.

Önümüzdeki günlerde çıkacak olan “Nefes Almak İçin” isimli yeni ÅŸarkısını programda gitarı eÅŸliÄŸinde EreÄŸli FM dinleyicilerine canlı canlı söyleyen Tapucu, Arzu Tekin’in “Kıyamet isimli ÅŸarkınızı özellikle kadın bir sesle düet yapmanız müthiÅŸ olur.Yeni versiyonu mutlaka gelmeli, var mı böyle bir proje”  sorusuna  “Yıldız Tilbe tarafından gündeme gelebilecek bir proje olabilir. Böyle bir fikir de güzel olur neden olmasın, güzel bir fikir,olursa fikir sahibi olarak da sizin kulaklarınızı çınlatacağız mutlaka Arzu hanım” dedi.

EreÄŸli’ye daha önce geldiÄŸini söyleyen ve “MeÅŸhur festivallerinizde seve seve sahne almak isterim” diyen Tapucu,”Programdan duyduÄŸu memnuniyeti dile getirerek tüm EreÄŸli fm dinleyicilerine sevgi ve selamlarını iletti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran4
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo