Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ FM 30 YAŞINDA

EREÄžLÄ° FM 30 YAÅžINDA

Ereğli FM, kuruluşunun 30’uncu yılını kutluyor.


EreÄŸli FM, kuruluÅŸunun 30’uncu yılını kutluyor.

 

EreÄŸli FM Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Halil BozkuÅŸ, Yayın ve Reklam Müdürlüğünü Arzu Tekin, Haber Merkezi YönetmenliÄŸini ise Yusuf Zobar’ın üstlendiÄŸi EreÄŸli FM’nin 30’uncu kuruluÅŸ yıldönümüne iliÅŸkin bir mesaj yayımladı.

BozkuÅŸ’un mesajı şöyle;

Haber bülten ve programları, gündeme ilişkin söyleşiler, özel yayınlar ve konuk ettiği sanatçılar ile bölge radyoculuğuna her geçen yıl farklı bir ivme kazandırmaya devan eden, tarafsız ve cesur radyo kimliği ile daima kulaklar da olmayı hedefleyen radyomuz, değerli dinleyici ve okurlarımızın destekleri her geçen yıl önemli mesafeler alıyor.

EreÄŸli FM’in özellikle son 3 yılda yayın yaptığı kategoride internet üzerinden en çok dinlenen yerel radyo olarak zirveye yerleÅŸmesi ve bu baÅŸarısını her geçen hafta perçinlemesi de yayıncılık sorumluluÄŸunu daha da arttırıyor.

Ereğli FM şarkılar ile yüreklerinize dokunmaya, bölgenin en çok takip edilen haber sitesi olma yolunda çıkışını sürdüren www.ereglifm.com.tr internet sitesi de sesiniz olamaya devam edecek.

Radyomuzun kuruluşunun 30.yılında bu yolculukta bize güç veren siz değerli dinleyici ve okurlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran15
gülücük2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo