Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ FM 28 YAŞINDA ...

EREÄžLÄ° FM 28 YAÅžINDA ...

Siz değerli dinleyici ve okurlarımızla birlikte nice senelere


EreÄŸli FM, kuruluÅŸunun 28’inci  yılını kutluyor.

EreÄŸli FM Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Halil BozkuÅŸ, Yayın ve Reklam Müdürlüğünü Arzu Tekin, Haber Merkezi YönetmenliÄŸini ise Yusuf Zobar’ın üstlendiÄŸi EreÄŸli FM’nin kuruluÅŸ yıldönümüne iliÅŸkin bir mesaj yayımladı.

BozkuÅŸ’un mesajı şöyle;

1 Nisan 1994 yılında Seç FM adıyla yayın hayatına baÅŸlayan ve 1996 yılında bugün ki adını alan radyomuz EreÄŸli FM’i 10 yıl önce devraldığımızda, bölge radyoculuÄŸuna farklı bir ivme kazandırmayı, tarafsız ve cesur radyo kimliÄŸi ile daima kulaklar da olmayı hedeflemiÅŸtik.

Bugün, özellikle son bir yılda radyomuzun bir müzik kutusundan çıkıp, haber bülten ve programları, gündeme iliÅŸkin söyleÅŸiler, eÄŸitici ve bilgilendirici yayınlarla önemli mesafeler alarak siz deÄŸerli dinleyicilerinde destekleri ile radyo yayıncılığına yön veren konuma gelmesi ve bu yönü ile öncü bir rol üstlenmesi,  hedeflediÄŸimiz yolda emin adımlarla ilerlediÄŸimizin göstergesidir.

Radyomuzun müzik ve haber yayınlarının yanı, sıra kurduÄŸumuz haber merkezi ile www.ereglifm.com.tr internet adresi üzerinden, güncel geliÅŸmelerin takip edildiÄŸi haber sitesini de bünyesine katması ve bu alanda da kısa sürede en çok takip edilen internet siteleri arasında kendine yer bulması da,  siz deÄŸerli takipçileri destekleri ile olmuÅŸtur.

Radyomuzun 28. kuruluÅŸ yıldönümü vesilesi ile bugüne kadar olduÄŸu gibi bundan sonrada, ÅŸarkılar ile sizlerin kalp ve yüreÄŸine dokunmaya,  haberlerimizle sesiniz olamaya devam edeceÄŸimizi ifade ederken,  yol arkadaÅŸlarımız olan çalışanlarımıza ve bu yolda bize güç veren siz deÄŸerli dinleyici ve okurlarımıza sonsuz teÅŸekkürlerimi sunuyorum.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran14
gülücük3
üzgün1
kızgın1
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Hayri Yağız

31 Mart 2021 - 20:35

Bu güzel ve başarılı ekibi kutluyorum nice yıllara dileklerimle

Nurcan Yaman

31 Mart 2021 - 19:04

Ekibinizi ve sizleri tebrik ederim Ereğli fm dinleyicisi olarak nice yıllar sizleri seviyoruz

AÅžKIN ÅžEN

31 Mart 2021 - 18:59

Nice seneler dilerim rabbim her daim yardımcınız olsun inşallah

Gurbet Yılmaz

31 Mart 2021 - 18:06

Nice seneleriniz olsun

Mehmet Yazıcı

31 Mart 2021 - 17:11

Sizleri tebrik ediyorum.Yayınlarınızı ilgiyle takip ediyorum.Nice yıllara Ereğli fm

Ali Ormanlı

31 Mart 2021 - 15:20

Zevkle dinliyor haberlerinizide ilgi ile takip ediyoruz.Nice seneleriniz olsun

Yorum Yazın

Canlı Radyo