13 o C Kdz. Ereğli

Ereğli FM 23 Yaşında!.

Gündem 7 yıl 28 gün 9 saat 30 dakika önce 1178

Haberi Paylaşın

Kdz. Ereğli İlçesinde, 1994 yılında seç FM adıyla yayın hayatına başlayıp 1996 yılında bugünkü adını alan ve 1 Nisan 2011 yılında ise yenilenen yönetim ve yayıncı kadrosu ile bölge radyoculuğuna farklı bir ivme kazandıran radyonuz Ereğli FM 23’ncü yayın yılına girdi.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Halil Bozkuş’un, Sorumlu Müdürlüğünü İlknur Turt Kanca ve Editör,Radyo programcılığını Gülçin Acaroğlu Demir’in yaptığı bölgenin en çok dinlenen radyosu 91.7 frekansından yayın yapan Ereğli FM 22’nci yayın yılını geride bırakarak,23’ncü yayın yılına girmenin mutluluğunu yaşıyor.

BOZKUŞ’TAN TEŞEKKÜR

Ereğli FM Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bozkuş, Ereğli FM’in 23’ncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada,“Ereğli FM, radyo yayıncılığına yön vermesi, müzik yayınlarının yanı sıra haber bülten ve programları, gündeme ilişkin söyleşiler, eğitici ve bilgilendirici yayınlarla kısa sürede önemli mesafeler aldı.” dedi. Bozkuş açıklamasını şöyle sürdürdü. “Radyomuz karasal yayın ağı ve internet üzerinden dinlenilebilirlik noktasında çıkış trendini sürdürürken, http://www.ereglifm.com.tr internet adresimizde güncel gelişmelerin takip edildiği bir haber sitesine dönüştürüldü. Ereğli FM, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da radyo yayıncılığına yön vererek, öncü bir rol üstlenmenin bilinciyle yayınlarını sürdürecektir. Bugüne gelmemizde emeği geçen tüm personel ve bu yolda bize güç veren tüm dinleyicilerimize teşekkür ediyorum. “ dedi.

Bozkuş ayrıca,91.7 Frekansından yayın yapan radyonuz Ereğli Fm’de her salı "Fikri Kapan’la burada konuşalım"programını hazırlayan Gazeteci Fikri Kapan’a da teşekkür etti.

(Ereğli FM Haber Merkezi )

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 20 saat 6 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 21 saat 18 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 15 saat 23 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 12 saat 36 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 14 saat 57 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 9 saat 12 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 17 saat 19 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 18 saat 26 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
6 gün 6 saat 30 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !
1 gün 13 saat 28 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !