Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ereğli FM 23 Yaşında!.

Ereğli FM 23 Yaşında!.

Kdz. Ereğli İlçesinde, 1994 yılında seç FM adıyla yayın hayatına başlayıp 1996 yılında bugünkü adını alan ve 1 Nisan 2011 yılında ise yenilenen yönetim ve yayıncı kadrosu ile bölge radyoculuğuna farklı bir ivme kazandıran radyonuz Ereğli FM 23’ncü yayın yılına girdi.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Halil Bozkuş’un, Sorumlu Müdürlüğünü İlknur Turt Kanca ve Editör,Radyo programcılığını Gülçin Acaroğlu Demir’in yaptığı bölgenin en çok dinlenen radyosu  91.7 frekansından yayın yapan Ereğli FM 22’nci yayın yılını geride bırakarak,23’ncü yayın yılına girmenin mutluluğunu yaşıyor.

BOZKUŞ’TAN TEŞEKKÜR

Ereğli FM Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bozkuş, Ereğli FM’in 23’ncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada,“Ereğli FM, radyo yayıncılığına yön vermesi, müzik yayınlarının yanı sıra haber bülten ve programları, gündeme ilişkin söyleşiler, eğitici ve bilgilendirici yayınlarla kısa sürede önemli mesafeler aldı.” dedi. Bozkuş  açıklamasını şöyle  sürdürdü.  “Radyomuz karasal yayın ağı ve internet üzerinden dinlenilebilirlik noktasında çıkış trendini sürdürürken, http://www.ereglifm.com.tr internet adresimizde güncel gelişmelerin takip edildiği bir haber sitesine dönüştürüldü. Ereğli FM, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da radyo yayıncılığına yön vererek, öncü bir rol üstlenmenin bilinciyle yayınlarını sürdürecektir. Bugüne gelmemizde emeği geçen tüm personel ve bu yolda bize güç veren tüm dinleyicilerimize teşekkür ediyorum. “ dedi.

Bozkuş ayrıca,91.7 Frekansından yayın yapan radyonuz Ereğli Fm’de her salı "Fikri Kapan’la burada konuşalım"programını hazırlayan Gazeteci Fikri Kapan’a da teşekkür etti.

(Ereğli FM Haber Merkezi )

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo