13 o C Kdz. Ereğli

EREĞLİ FİLEDE DE 1 NUMARA!..

Spor 8 yıl 3 ay 25 gün 8 saat 54 dakika önce 1903

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ta Genç Bayanlar Voleybol İl Birinciliği finalinde Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi’ni setlerde 3-1 mağlup eden Ereğli Merkez Anadolu Lisesi Şampiyonluk kupasını kaldırdı. Şampiyonluk kupasını Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’ın elinden alan Ereğli ekibi, ilimizi Terkirdağ’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.

FİLEDE ŞAMPİYONLUK KUPASI EREĞLİ’YE GİTTİ

Zonguldak Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Genç Bayanlar Voleybol İl Birinciliği finalinde Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi ile Ereğli Merkez Anadolu Lisesi karşılaştı. Canpolat Pamay Spor Salonu’nda oynanan final maçını Semih Yamak ve Anar Çetin hakem ikilisi yönetti. Büyük çekişmeye sahne olan maçta Ereğli Merkez Anadolu Lisesi setlerde rakibine 3-1 üstünlük sağlayarak Şampiyonluğa uzandı. Ereğli setleri 25-27, 25-17 ve 25-23’lük sonuçlarla kazanırken, Devrek ise ilk seti 25-14’le aldı. Bu sonuçların ardından Ereğli Merkez Anadolu Lisesi birinci, Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi ikinci, Ereğli İMKB üçüncü, Kozlu Anadolu Lisesi dördüncü olmayı başardı. Zonguldak birincisi olan Ereğli ekibi, önümüzdeki aylarda Tekirdağ’da organize edilecek Türkiye Şampiyonası’na katılacak.

ŞAMPİYON KUPASINI GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI

Şampiyon olan Ereğli Merkez Anadolu Lisesi’nin sultanları kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’ın elinden alırken, dereceye giren diğer okullara ödülleri Şube Müdürü İbrahim Açıkgöz ve Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Yüksel takdim etti.

Haber: SuatÖZGER

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 9 saat 49 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 1 saat 1 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 8 saat 2 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 5 saat 6 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 4 saat 40 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
7 gün 2 saat 19 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 22 saat 55 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 9 saat 23 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 3 saat 30 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 6 saat 56 dakika önce KAZA ; 2 YARALI