Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ FİLEDE DE 1 NUMARA!..

EREÄžLÄ° FÄ°LEDE DE 1 NUMARA!..

Zonguldak’ta Genç Bayanlar Voleybol Ä°l BirinciliÄŸi finalinde Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi’ni setlerde 3-1 maÄŸlup eden EreÄŸli Merkez Anadolu Lisesi Åžampiyonluk kupasını kaldırdı. Åžampiyonluk kupasını Gençlik Spor Ä°l Müdürü Ahmet Karayılmaz’ın elinden alan EreÄŸli ekibi, ilimizi TerkirdaÄŸ’da düzenlenecek Türkiye Åžampiyonası’nda temsil edecek.

 

FÄ°LEDE ÅžAMPÄ°YONLUK KUPASI EREÄžLÄ°’YE GÄ°TTÄ°

Zonguldak Gençlik Hizmetleri Spor Ä°l Müdürlüğü tarafından organize edilen Genç Bayanlar Voleybol Ä°l BirinciliÄŸi finalinde Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi ile EreÄŸli Merkez Anadolu Lisesi karşılaÅŸtı. Canpolat Pamay Spor Salonu’nda oynanan final maçını Semih Yamak ve Anar Çetin hakem ikilisi yönetti. Büyük çekiÅŸmeye sahne olan maçta EreÄŸli Merkez Anadolu Lisesi setlerde rakibine 3-1 üstünlük saÄŸlayarak ÅžampiyonluÄŸa uzandı. EreÄŸli setleri 25-27, 25-17 ve 25-23’lük sonuçlarla kazanırken, Devrek ise ilk seti 25-14’le aldı. Bu sonuçların ardından EreÄŸli Merkez Anadolu Lisesi birinci, Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi ikinci, EreÄŸli Ä°MKB üçüncü, Kozlu Anadolu Lisesi dördüncü olmayı baÅŸardı. Zonguldak birincisi olan EreÄŸli ekibi, önümüzdeki aylarda TekirdaÄŸ’da organize edilecek Türkiye Åžampiyonası’na katılacak.

ŞAMPİYON KUPASINI GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI

Åžampiyon olan EreÄŸli Merkez Anadolu Lisesi’nin sultanları kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor Ä°l Müdürü Ahmet Karayılmaz’ın elinden alırken, dereceye giren diÄŸer okullara ödülleri Åžube Müdürü Ä°brahim Açıkgöz ve Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Yüksel takdim etti. 

 

Haber: SuatÖZGER

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo