- >
- Gündem >
- EREĞLİ EMNİYETİ VEFA MÜDÜRÜ UNUTMADI
EREĞLİ EMNİYETİ VEFA MÜDÜRÜ UNUTMADI
Ereğlili Şehit Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu unutulmadı.

10 Aralık 2016 tarihinde Beşiktaş Vodafone Arena Stadı yakınında PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Ereğlili Emniyet Müdürü Şehit Vefa Karakurdu için mezarı başında Kuran-ı Kerim okutuldu.
10 Aralık 2016 tarihinde Beşiktaş Vodafone Arena Stadı yakınında PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Ereğlili Emniyet Müdürü Şehit Vefa Karakurdu ve 39 Polisimizin hayatını kaybettiği hain saldırının 3. Yılında Şehit Vefa Karakurdu’nun mezarı başında Ereğli ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Kuran-ı Kerim okutuldu.
Kuran-ı Kerim okutulduktan sonra İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, Komiserler ve polis memurları Şehit Vefa Karakurdu’nun mezarına karanfil bıraktılar
İlk Yorumu Siz Yazın!