18 o C Kdz. Ereğli

EREĞLİ DOĞA KOLEJİ ÇOK FARKLI !.

Ereğli Doğa Koleji uzaktan eğitim programıyla eğitime kesintisiz devam ediyor.

Gündem 4 yıl 5 ay 17 gün 10 saat 9 dakika önce 1583

Haberi Paylaşın

DOĞA’M EVİMDE İLE UZAKTAN EĞİTİMDE FARK!

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve küresel bir kriz haline gelen korona virüs (kovid-19) ülkemizde de eğitime ara verilmesine ve sıkıntılar yaşanmasına neden oldu. Bu alanda Türkiye de Doğa Koleji fark yaratarak öne çıktı.

ÖĞRENCİ VE VELİLER MEMNUN

Uzaktan eğitimi verimli bir şekilde uygulamak için çalışan Doğa Koleji, öğrencilerin kültürel gelişimini desteklemenin yanısıra, kaliteli ve keyifli zaman geçirebilmeleri için Doğa’m Evimde ile öğrencilerinin yanında. Türkiye genelinde bu süreci başarı ile yürüten ve uzaktan eğitimde adından söz ettiren Doğa Koleji , Ereğli de de başarısı ile öne çıkıyor. Gerek veliler gerek öğrenciler Doğa+nın bu başarısını takdir ederken, eğitimde kayıp yaşamadıkları için memnun olduklarını dile getiriyorlar. Doğa yine farklı yine başarılı.

DOĞA’M EVİMDE İLE EĞİTİME KESİNTİSİZ DEVAM!

Milli Eğitim Bakanlığının, yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınından kaynaklı eğitim-öğretime ara verilmesi kararı nedeniyle Doğa Koleji, akademik takvimde yapılan değişikliklere uygun olarak “DOĞA'M EVİMDE” uzaktan eğitim programıyla eğitime kesintisiz devam ediyor.

Doğa Koleji öğrencileri, temel dersler başta olmak üzere fark derslerini içeren eğitim programını e-doğa sistemi üzerinden yürütüyor. Müfredata uygun olarak eğitim-öğretim sisteminin uygulandığı programda ‘DOĞA’M EVİMDE ile eğitim kaybı yaşanmıyor.

DOĞA FARKI!

Teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak, sanal sınıf ve eğitim yönetim sistemleri ile öğrencilerine eğitim içeriklerini ulaştıran Doğa Koleji; öğrencilerinin bulunduğu her yerden eğitimine devam ederek fark yaratmaya devam ediyor. Okul öncesinden 12. sınıfa kadar tüm ders içeriklerinde akademik kadro tarafından hazırlanan ders anlatımı ve soru çözüm videoları, online sınavlar, dijital içeriklerinde hazır bulunan animasyonlar, interaktif uygulamalar ve etkinlikler öğrenci ve veliler tarafından ilgi ile takip ediliyor.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 6 saat 14 dakika önce CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU !
4 gün 15 saat 20 dakika önce SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ
5 gün 7 saat 46 dakika önce KAZADAN ACI HABER !
2 gün 2 saat 9 dakika önce OKULLAR TATİL EDİLDİ !
4 gün 2 saat 57 dakika önce EREĞLİ'DE KAZA ; 9 YARALI
5 gün 7 saat 22 dakika önce KÜME DÜŞTÜK !
3 gün 12 saat 50 dakika önce SOĞANLI RAMPASINDA OTOBÜS DEVRİLDİ : 9 YARALI
5 gün 2 saat 58 dakika önce ELMATEPE KARIŞTI !
4 gün 15 saat 46 dakika önce "İNSANLARI GAZA GETİRİYOR "
3 gün 8 saat 55 dakika önce FLAŞ AÇIKLAMALAR !