Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ DOĞA KOLEJİ ÇOK FARKLI !.

EREĞLİ DOĞA KOLEJİ ÇOK FARKLI !.

Ereğli Doğa Koleji uzaktan eğitim programıyla eğitime kesintisiz devam ediyor.


DOÄžA’M EVÄ°MDE Ä°LE UZAKTAN EĞİTÄ°MDE FARK!

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve küresel bir kriz haline gelen korona virüs (kovid-19) ülkemizde de eğitime ara verilmesine ve sıkıntılar yaşanmasına neden oldu. Bu alanda Türkiye de Doğa Koleji fark yaratarak öne çıktı.

 Ã–ÄžRENCÄ° VE VELÄ°LER MEMNUN

Uzaktan eÄŸitimi verimli bir ÅŸekilde uygulamak için çalışan DoÄŸa Koleji, öğrencilerin kültürel geliÅŸimini desteklemenin yanısıra, kaliteli ve keyifli zaman geçirebilmeleri için DoÄŸa’m Evimde ile öğrencilerinin yanında. Türkiye genelinde bu süreci baÅŸarı ile yürüten ve uzaktan eÄŸitimde adından söz ettiren  DoÄŸa Koleji , EreÄŸli de de baÅŸarısı ile öne çıkıyor. Gerek veliler gerek öğrenciler DoÄŸa+nın bu baÅŸarısını takdir ederken, eÄŸitimde kayıp yaÅŸamadıkları için memnun olduklarını dile getiriyorlar. DoÄŸa yine farklı yine baÅŸarılı.

DOÄžA’M EVÄ°MDE Ä°LE EĞİTÄ°ME KESÄ°NTÄ°SÄ°Z DEVAM!

Milli EÄŸitim Bakanlığının, yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınından kaynaklı eÄŸitim-öğretime ara verilmesi kararı nedeniyle DoÄŸa Koleji, akademik takvimde yapılan deÄŸiÅŸikliklere uygun olarak “DOÄžA'M EVÄ°MDE” uzaktan eÄŸitim programıyla eÄŸitime kesintisiz devam ediyor.

DoÄŸa Koleji öğrencileri, temel dersler baÅŸta olmak üzere fark derslerini içeren eÄŸitim programını e-doÄŸa sistemi üzerinden yürütüyor.  Müfredata uygun olarak eÄŸitim-öğretim sisteminin uygulandığı programda ‘DOÄžA’M EVÄ°MDE ile eÄŸitim kaybı yaÅŸanmıyor.

DOÄžA FARKI!

Teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak,  sanal sınıf ve eÄŸitim yönetim sistemleri ile öğrencilerine eÄŸitim içeriklerini ulaÅŸtıran DoÄŸa Koleji; öğrencilerinin bulunduÄŸu her yerden eÄŸitimine devam ederek fark yaratmaya devam ediyor. Okul öncesinden 12. sınıfa kadar tüm ders içeriklerinde akademik kadro tarafından hazırlanan ders anlatımı ve soru çözüm videoları, online sınavlar, dijital içeriklerinde hazır bulunan animasyonlar, interaktif uygulamalar ve etkinlikler öğrenci ve veliler tarafından ilgi ile takip ediliyor.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Hassas veli

08 Nisan 2020 - 22:23

Uzaktan eÄŸitimi en iyi uygulayan okul

Yorum Yazın

Canlı Radyo