Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DEN 5 ACI HABER VAR

EREÄžLÄ°'DEN 5 ACI HABER VAR

Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz


BaÄŸlık Mahallesi, Hatip Sokak Sakinlerinden Nebahat Özen, Sebahat, Nurtane, Hasan, Murat ve Kemal Turhan’ın Babaları Remzi Turhan vefat etmiÅŸtir.

Merhumun cenazesi bugün Öğle Namazına Müteakip Hatip Camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra şehir mezarlığında toprağa verilecektir.

 

Kocaali Mahallesi, Ahmetcikler Sokak sakinlerinden Şükran, Halime, Necla, Ahmet ve Metin Karadeniz’in Babaları, AyÅŸe Karadeniz’in eÅŸi Temel Karadeniz vefat etmiÅŸtir.

Merhumun cenazesi bugün Öğle namazına müteakip Kocaali Ahmetçikler Sokak camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra Ahmetçikler Aile Mezarlığında toprağa verilecektir.

 

Merhum Mustafa Bostancı Ve Merhume Mükerrem Bostancı’nın OÄŸulları, Müşerref Bostancı’nın EÅŸi, Zeynep Ve Mustafa Bostancı’nın Babaları, Bozhane Dalgıçlarından Ali Bostancı, Emrullah Bostancı Ve Merhum Ä°sa Bostancı’nın KardeÅŸleri, Kdz.EreÄŸli Devlet Hastanesinden Emekli Abdullah Bostancı Vefat EtmiÅŸtir.

Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Bozhane Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Alaplı Hüseyinli Köyü Aile Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

 

 

Elmatepe Mahallesi Sakinlerinden Semramis DereçiçeÄŸi’nin EÅŸi, Hatice Katı, Hediye Çakmak Ve Özlem DereçiçeÄŸi’nin Babaları Oktay DereçiçeÄŸi Vefat EtmiÅŸtir.

Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Elmatepe Mahallesi Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Kepez Mahallesi Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

 

Merhum Åžaban Adıyaman’ın EÅŸi, Burak Adıyaman Ve Gamze Ayhan’ın Anneleri, Murat Ve Hüseyin BektaÅŸ’ın KardeÅŸi, Maksude BektaÅŸ Ve Merhum Mehmet BektaÅŸ’ın Kızları Zeynep Adıyaman Vefat EtmiÅŸtir.

Merhumenin Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Cemaller Köyü Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
kızgın1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo