Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DEN 4 VEFAT HABERİ ..

EREÄžLÄ°'DEN 4 VEFAT HABERÄ° ..

Ereğli`de ikisi Erdemir emeklisi dört kişi hayatını kaybetti.


Ormanlı Cuma Çömlekçi köyü sakinlerinden; merhum YaÅŸar Karaca ve Emine Karaca’nın oÄŸulları; Ahmet, Hüseyin, Raif, Mustafa, Dursun, AyÅŸe ve Åžerife’nin kardeÅŸleri; Hanife Karaca’nın eÅŸi; Åžinasi, YaÅŸar ve Seren’in babaları; Muharrem, Cemal ve Nevzat’ın kayınbiraderleri; Çağın Uras’ın dedesi; Erdemir’den emekli Åžerafettin KARACA vefat etmiÅŸtir.

 

Orhanlar Mahallesi sakinlerinden; merhum Mustafa Tahsin ve merhume Hayriye Odabaşı’nın oÄŸulları; Necla Erk ve Merhum Necmettin Odabaşı’nın kardeÅŸi; merhume Müjgan Odabaşı’nın eÅŸi; Ä°smail Cem Odabaşı’nın babası; Türkan Odabaşı’nın amcası; Erdemir Tarife ÅŸefliÄŸinden emekli Ahmet Metin ODABAÅžI vefat etmiÅŸtir.

 

Orhanlar Mahallesi sakinlerinden; Merhum Şükrü Güçlü ve Merhume Asiye Güçlü’nün oÄŸulları; Feriha Güçlü’nün eÅŸi;  Nevin Güçlü, Zerrin Aktay, Berrin Çınarer ve Asiye Güven’in babaları; Sami Aktay, Hakan Çınarer ve Gürbüz Güven’in kayınpederleri Sami GÜÇLÃœ vefat etmiÅŸtir.

 

Kestaneci Mahallesi sakinlerinden; Merhum Mehmet AvÅŸar’ın eÅŸi; Hakan AvÅŸar, Alirıza AvÅŸar, Ä°smail AvÅŸar, Bülent AvÅŸar ve Yücel AvÅŸar’ın anneleri Hediye AVÅžAR vefat etmiÅŸtir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
üzgün2
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo