Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DEN 3 ACI HABER GELDİ !

EREÄžLÄ°'DEN 3 ACI HABER GELDÄ° !

3 acı haber var. Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz


Pembeciler Köyü Çataklı Mahallesi sakinlerinden; Maden emeklisi  merhum Kazım Alagöz’ün eÅŸi;  Nazmiye, Müşerref, Necmiye ve Nail Alagöz’ün anneleri; Åžerife Cöbek, Saffet Yener, Asım Yener ve Merhum Tahsin Yener’in kardeÅŸleri; Murat Cöbek, Cüneyt Cöbek , ÇiÄŸdem Cöbek ve Gülcan Kaya’nın teyzeleri; Necmettin ve Nurettin Yener’in halaları  Saadet ALAGÖZ vefat etmiÅŸtir.

Merhumenin cenazesi bugün öğle  namazına müteakip  Pembeciler Köyü Çataklı Mah. camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Çataklı mezarlığında topraÄŸa verilecektir.

 

Kestaneci Mahallesi sakinlerinden; merhum Mustafa Afacan ve Merhume Leman Afacan’ın kızları; Turan, AyÅŸe, Mustafa, Mahmure ve Hüseyin Afacan’ın kardeÅŸleri; Aykut ,Ãœnzile ,Turgut, Zeynel ve Hicran’ın anneleri; Åžaban DemirtaÅŸ’ın eÅŸi Sevim AFACAN vefat etmiÅŸtir.

Merhumenin cenazesi bugün öğle  namazına müteakip Kestaneci camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Kestaneci mezarlığında topraÄŸa verilecektir.

 

Ptt Santral Åžefi Merhum Ä°brahim Arslan’ın eÅŸi; Secla SarıoÄŸlu ve Figen AltıntaÅŸ’ın anneleri; Merhum Yüksel AltıntaÅŸ ve Alaettin SarıoÄŸlu’nun kayınvalideleri; Ebru ve Merhum UÄŸur NalbantoÄŸlu, Onur ve YeÅŸim SarıoÄŸlu ve Ece AltıntaÅŸ’ın anneanneleri; Çınar SarıoÄŸlu ve Efe NalbantoÄŸlu’nun büyükanneleri Süheyla ARSLAN vefat etmiÅŸtir.

Merhumenin cenazesi  bugün  Ä°kindi namazına müteakip Bozhane camiinde kılınacak cenaze namazının ardından ÅŸehir mezarlığında topraÄŸa verilecektir.

              

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo