Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAMERA KAYITTAYDI !.

KAMERA KAYITTAYDI !.

Ereğli Orhanlar Mahallesinde İki kişi, Madam`ı kaçırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.


 Ereğli'de Meltem-Metin Akman’ın 5 yaşındaki Alman Çoban Köpeği MADAM, kapüşonlu kişilerce çalındı. 

Olay ilçeye bağlı Orhanlar Mahallesi Yalı Caddesi Yalı Apartmanında meydana geldi. İddiaya göre Meltem-Metin Akman çiftinin 5 yaşındaki köpekleri MADAM 5 Aralık gecesi çalındı. Meltem Akman, sabah köpeğe mama vermek için köpeğin kulübesine indiğinde köpeğin yerinde olmadığını görmesi üzerine kendilerine haber verdiğini, çevrede arama yaptıktan sonra kameralar baktıklarını ve köpeğin 2 kişi tarafından çalındığını gördüklerini söyledi. 

Meltem Akman konuşmasında “Oğlum sabah mamasını vermek için indiğinde fark etmiş. Bana haber verdi. Aşağıya indim. Kapısı açıktı. Acaba zorlama var mı diye baktım. Önce kendimi kaçtı diye düşündüm. Ama baktım ki gayet düzgün bir şekilde çıkarılmış. Mamasını koydum hatta kendisi gitmiştir gelir diye. Apartman kameralarına baktığımızda fark ettik ki birileri tarafından gelip alınmış. Görüntülerde otopark alanına gayet sakin bir şekilde gelip sanki burada oturuyormuş gibi köpeğin sahibiymiş gibi bir gelişleri var. Muhtemelen gelip Madam ile bir iletişim kurdular. Kameraların farkındalar. Kameralara sağlı sollu bakıyorlar ama çok kamuflajlı gelinmiş. Kapüşonlar kafada ve yüzlerinde maske var. Dolayısıyla kendilerini de korumuşlar. Kapıyı açıyorlar. Köpek de sanki onlarla gezmeye gidermiş edasında gidiyor” dedi. 

HA ÇOCUĞUMU ALMIŞLAR HA KÖPEĞİMİ… 

Köpeklerinin ailelerinin bir ferdi olduğunu ve Madam isimli köpeklerini çalanların en kısa sürede kendilerine geri getirmelerini istediklerini ifade eden Meltem Akman “Köpeği alanların geri getirmesini istiyorum. Çünkü sonuçta bir can. Bizim ailemizin bir ferdi. A bizim evimizden çocuğumuzu almışlar ha köpeğimizi almışlar. Ticari kaygı güdülecek bir şey değil bu. İnsanların artık bu kadar maneviyattan uzaklaşmış olmasında da çok üzülüyoruz. Geri getirsinler köpeğimizi. Emniyet güçlerimize delillerimizi de teslim ettik. Onlara da inanıyor ve güveniyoruz. Emniyet güçleri de çok sağduyulu bu konuda. Köpeğimizin bulunacağına inanıyoruz ”dedi.

KAMERA KAYITTAYDI !.

Ereğli Orhanlar Mahallesinde İki kişi, Madam`ı kaçırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İ.M CERİT

08 Aralık 2021 - 02:53

Umarım en kısa zamanda hırsızlar yakalanır. Madam da evine geri döner.

Yorum Yazın

Canlı Radyo