Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

MİLYONLUK VURGUN OLAYI !.

MİLYONLUK VURGUN OLAYI !.

Ereğli `de market dolandırıcılığı olayında mağdur olduğunu iddia eden market çalışanının eşi, market sahibinin kardeşinin evini taş yağmuruna tuttu !.


Ereğli 'de market dolandırıcılığı olayında mağdur olduğunu iddia eden market çalışanının eşi, market sahibinin kardeşi ile görüşmek için gittiği evinin camlarını taşla kırdı. 

Olay İlçeye Bağlı Bağlık Mahallesi Hatip Sokak üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre Gülüç’ de faaliyet gösteren market sahibine 90 bin lira kredi çeken market çalışanı Ali Yağız, market sahibi E.K. nın ortadan kaybolmasının ardından eşi Semra Yağız ile birlikte savcılığa giderek suç duyurusunda bulunmuştu.

Banka kredisinin ödeme günü olan 24 Haziran’da taksitin ödenmesi için E.K. nin kardeşi E.K. ile görüşmeye giden Semra Yağız, yapılan görüşmede sinirlenmesi üzerine evin camlarını taş yağmuruna tuttu. Birbirinden şikâyetçi olan Semra Yağız ve E.K. karakola giderek ifade verdiler. 

Diğer yandan telefon ile ulaştığımız Semra Yağız, E.K: nin kardeşi E.K. ile ödeme için görüşmeye gittiklerini ve görüşmenin tartışmaya dönmesi sonucu böyle bir olay yaşandığını söyledi.

Market sahibi E.K. nin Ereğli’ye gelerek savcılığa ifade verdiğini öğrendiklerini kaydeden Semra Yağız, savcılığa kendileri ile birlikte suç duyurusu yapanların şikâyetlerini geri çektiklerini öğrendiklerini de sözlerine ekledi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın4
gülücük1
kızgın1
hayran0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Engin reis

22 Haziran 2021 - 19:51

BUNU YAPAN ŞAHIS HİÇMİ ALLAH KORKUN YOK MİLLETİ DOLANDIRDIN KUL HAKKIYLA AHIRETTE NASIL HESAP VERECEKSİN GERÇİ DÜŞÜNSEYDİN BÖYLE BİR HALTI YEMEZDİN YAZIK AHİRETİNİ YOK ETTİN

Yorum Yazın

Canlı Radyo