Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DEKİ İŞ KAZASI !.

EREĞLİ'DEKİ İŞ KAZASI !.

Ereğli Pazaryerinde meydana gelen iş kazasında camın üzerine düşerek ağır yaralanmıştı. Ameliyat sonrası ilk açıklama yapıldı.


Ereğli Pazaryerinde meydana gelen iş kazasında camın üzerine düşerek ağır yaralanan Mustafa Aydoğar' nın  ameliyatı başarılı geçti.

Daha önce birçok başarılı ameliyat gerçekleştiren Kdz. Ereğli Özel Echomar Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Volkan Tutuş, Mustafa Aydoğar'nın ameliyatına ilişkin sosyal medya sayfasında açıklama yaptı.

Dr. Tutuş, “Dirsek bölgesi fleksör yüzde bulunan derin kas grupları, defektif brakial  arter, median sinir, ulnar sinir kesileri olan hastamızın ameliyatını Ereğli Özel Echomar Hastanesinde dakikalar içerisinde müdahale ile girişimini gerçekleştirdik.”  dedi.

Tutuş, “ Kalp ve Damar cerrahisi Doç. Dr. Ali Kemal bey. Plastik Estetik ve Rekonstruktif cerrahi Dr. Emre bey, Anestezi ve Reanimasyonda Dr. Hakan bey ve benim eşliğimde ekip olarak yaptığımız ameliyatta sinir ve damar tamiri, kas ve fasya tamiri sonrası yüz güldürücü bir sonuç bekliyoruz.Hastamıza geçmiş olsun dileyip emeği geçen tüm ekibe teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo