Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DEKİ CİNAYET !.

EREÄžLÄ°'DEKÄ° CÄ°NAYET !.

Ereğli`deki cinayet . İfadesinde neler söyledi.


 EreÄŸli 'de Fevzi Altay’ı (33) 9 kurÅŸunla vurarak öldürdüğü iddia edilen kardeÅŸi Nurullah Altay, sevk edildiÄŸi mahkeme tarafından tutuklanırken adliye çıkışında “KardeÅŸimi ben öldürmedim, babamın daireleri öldürdü. Dairelerini alsın başına çalsın. Ersin de Fevzi’ye kalan daireleri  alsın, kardeÅŸi kardeÅŸe öldürten” dedi. 


Olay, Belen Mahallesi'nde meydana geldi. Ä°ddiaya göre aralarında daha önce de bıçaklı yaralama olayları yaÅŸanan Nurullah ve Fevzi Altay ile eÅŸi D.A. otomobil ile dolaÅŸmaya baÅŸladı. Bu esnada henüz bilinmeyen bir sebeple otomobilin içinde Nurullah Altay’ın yengesinin verdiÄŸini iddia ettiÄŸi elindeki silah ateÅŸ aldı.

Silah, üç kiÅŸi arasındaki itiÅŸ kakış esnasında birkaç kez daha ateÅŸ aldı, silahtan çıkan kurÅŸunlar Fevzi Altay’a isabet etti. Nurullah Altay tarafından 112 Acil ÇaÄŸrı Merkezine yapılan ihbar ile birlikte olay yerine saÄŸlık ekipleri sevk edildi. Otomobille harekete geçen Altay, ambulansı durdurarak yaralı aÄŸabeyini saÄŸlık ekiplerine teslim etti. Özel hastaneye kaldırılan Fevzi Altay yapılan müdahalelere raÄŸmen kurtarılamadı. Polis ekiplerinin otomobilde yaptığı incelemede çok sayıda boÅŸ kovan, mermi çekirdeÄŸi ve kan izi tespit etti.


‘TEK PÄ°ÅžMANLIÄžIM AÄ°LE İÇİNE KARIÅžMAK’
Ağabeyi ile birlikte hastaneye gelen Nurullah Altay, polis tarafından gözaltına alındı.

Altay’ın polisteki ifadesinde aÄŸabeyinin otomobili satmak istemesi ve eÅŸinin karşı çıkmasından dolayı eÅŸler arasında tartışma yaÅŸandığını belirterek “Yengem kucağındaki çantadaki silahı bana göstererek arabayı satıp satmama konusunda korkutup korkutamayacağımızı sordu. Ben önce olayın bu kadar ciddi olmadığını söyledim. Düşününce Fevzi’nin sürekli borçlandığı, kazandığı parayla da bahis oynadığını düşününce Fevzi’yi bugüne kadar kimsenin uyarmadığı aklıma geldi. Daha sonra D.’nin uzattığı çantayı aldım. Namluda mermi olup olmadığını kontrol edeceÄŸim esnada Fevzi arabaya yöneldi. Ben de telaÅŸlanarak silahı D.’ye doÄŸru yönelttim. Fevzi’nin silahı görmesi üzerine ‘dener miyiz?’ diyerek olayı anlamaması için soru sordum. Ortam müsait olduÄŸu için aklıma silahı denemek amacıyla çıkarttığımızı söylemek geldi. Bu sırada Fevzi samimiyetsiz davranışlarımızdan dolayı silahı tutmaya çalıştı. Bu esnada silah ateÅŸlenerek kurÅŸunun Fevzi’nin saÄŸ bacağına geldiÄŸini gördüm. Aracın çalışıp çalışmadığını hatırlamıyorum ama ilk el ateÅŸten sonra araç hareket etti. D. de silahı almaya çalışınca üçümüz arasındaki kargaÅŸada silah birkaç kez daha ateÅŸ aldı. Araç durunca ateÅŸlenme de durmuÅŸtu. Ben hemen araçtan inerek 112’yi aradım, ön tarafa da giderek Fevzi’yi yan koltuÄŸa atmaya çalıştım. Belimdeki silahı ve diÄŸer silahı çalılığa koydum. Hastaneye yetiÅŸtirmek için hareket ettim. Olayda Fevzi’nin kasten vurulması gibi bir durum yoktur.  Fevzi’nin vücudunun birçok yerinde mermi giriÅŸ ve çıkış yarasının bulunması da silahla geliÅŸi güzel ateÅŸ edildiÄŸinin göstergesidir. Ãœzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum, benim bu olaya iliÅŸkin tek piÅŸmanlığım D. ve Fevzi’nin aile içine karışmaktır. D. arabanın satılmaması için beni bu olaya yem etmiÅŸtir” dedi.
‘KARDEŞİMÄ° BEN ÖLDÃœRMEDÄ°M, BABAMIN DAÄ°RELERÄ° ÖLDÃœRDÃœ’
Emniyetteki iÅŸlemleri tamamlanan Nurullah Altay sevk edildiÄŸi mahkemece tutuklanırken adliye çıkışında kendisine ‘Nurullah Bey kardeÅŸinizi siz mi öldürdünüz’ sorusuna “KardeÅŸimi ben öldürmedim, babamın daireleri öldürdü. Dairelerini alsın başına çalsın. Ersin de Fevzi’ye kalan daireleri o alsın, kardeÅŸi kardeÅŸe öldürten.” diye cevap verdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran4
üzgün3
kızgın2
şaşkın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo