Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ereğli'de Zabıta Haftası Kutlandı !.

Ereğli'de Zabıta Haftası Kutlandı !.

Kdz. Ereğli’de Zabıta Haftası etkinlikleri dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı.


Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında çeÅŸitli etkinliklerle kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla Kdz. EreÄŸli’de tören düzenlendi.

Anıt Park’ta düzenlenen törene Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, Ä°lçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Bülbül, Ä°lçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, belediye baÅŸkan yardımcıları, daire müdürleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda zabıta personeli katıldı.

Törende ilk olarak Zabıta Müdürü Halit Aydın tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Ardından saygı duruÅŸunda bulunuldu ve Ä°stiklal Marşı söylendi.

"7/24 VATANDAÅžIMIZIN HÄ°ZMETÄ°NDEYÄ°Z"

Günün anlam ve önemine iliÅŸkin bir konuÅŸma yapan Zabıta Müdürü Aydın, 193’üncü yaşını kutlayan belediye zabıtasının temellerinin 1826 yılında Osmanlı döneminde atıldığını hatırlatarak, “Her geçen gün hizmet kalitesini arttıran ve personel yapısını sürekli dinamikte tutan anlayış ile kaçak yapı ve çevre ekibi, iÅŸ yeri denetim ekibi, seyyar ve iÅŸgal ekibi, Pazar yeri ekibi ve nöbetçi ekibi olmak üzere 7 gün 24 saat çalışan zabıta müdürlüğümüz; vatandaÅŸlarımızın saÄŸlıklı, huzurlu ve güvenli bir ortamda yaÅŸamasının güvencesi olup aynı zamanda da kentsel geliÅŸimde de önemli katkı saÄŸlamaktadır. Tüm bu görevleri yerine getirirken belediyemizin gören gözü, iÅŸiten kulağı olan zabıta teÅŸkilatımız aynı zamanda belediyemiz ile vatandaÅŸ arasında köprü vazifesi görmektedir. Zabıta müdürlüğümüz bütün personeli ile vatandaÅŸlarımızın yanında ve hizmetindedir. Ä°nsan hak ve hukukuna saygılı, gülen bir yüzle yaÅŸanabilecek olumsuzluklara karşı önceden tedbir almakta olup idari yaptırım ve ceza en son tercih olarak kullanmaktadır. Kdz. EreÄŸli’deki vatandaÅŸlarımızın saÄŸlıklı, rahat ve huzurlu bir yaÅŸam sürmesi için kanun, tüzük ve yönetmeliklerin bize vermiÅŸ olduÄŸu yetkiler çerçevesinde görevimizi yapma azmi ve kararlılığı içerisindeyiz. Bu çalışmalarımızda teÅŸkilatımıza her türlü desteÄŸi veren belediye baÅŸkanımızı Sayın Halil Posbıyık’a ÅŸahsım ve teÅŸkilatım adına şükranlarımı sunar, zabıta teÅŸkilatımızın kuruluÅŸ yıldönümünü kutlayarak, çalışma arkadaÅŸlarıma görevlerinde baÅŸarılar dilerken bizleri bu anlamlı günümüzde yalnız bırakmayan deÄŸerli misafirlerimize de saygılarımı sunuyorum” dedi.

Tören toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo