Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’DE YENİ BİR TAT!.

EREÄžLÄ°’DE YENÄ° BÄ°R TAT!.

Safranbolu’da üretilen meÅŸhur el yapımı Bos4us Kdz. EreÄŸli’de Erdemir Cad. No: 148/B adresinde yapılan açılış töreni ile hizmet vermeye baÅŸladı.

Belçika da akademik eÄŸitim gören Mesut Kırımlı Gazetecilere yaptığı açıklamada, Safronbolu dışında ilk ÅŸubemiz EreÄŸli’de açıldı. EreÄŸli halkı gerçek ve el yapımı çikolatayla tanışıyor. Türkiye içinde bir ilk Asya ile Avrupa’nın damak zevkinin birleÅŸtiÄŸi bir gün bugün. Bizim çikolatalarımız Avrupa çikolatalarının kopyası deÄŸil çikolatalarda bizim damak zevkimizi bulabilirsiniz.

’SÄ°Z HAYAL EDÄ°N BÄ°Z ÇİKOLATADAN HEYKELÄ°NÄ° YAPALIM’

Öte yandan kiÅŸilerin hayal ürününe göre çikolatadan heykeller de yaptıklarını belirten Kırımlı ÅŸunları söyledi: ”Çikolata denince akla madlen çikolata gelir. Biz madlen çikolatanın yanında kiÅŸilerin arzusu doÄŸrultusunda el yapımı çikolatadan heykelcikler de yapıyoruz. Onun için kiÅŸiler hayal etsin biz onlara çikolatadan el yapımı heykelcikler yapalım.”dedi.

SOYSAL: “GERÇEK ÇİKOLATA Ä°LE TANIÅžMA ZAMANI”

Bos4us’un ilk Franchise ÅŸubesi’ni EreÄŸli halkı ile buluÅŸturmanın mutluluÄŸunu yaÅŸayan Meriç Soysal ise EreÄŸli halkı farkını tadarak anlayacak. Tüm EreÄŸli halkını gerçek çikolata ile tanışmaya bekliyorum herkesi” açıklamasında bulundu.

Yapılan açıklamaların ardından Bos4us mağazasının açılışı gerçekleşti ve gelen misafirlere ikramlarda bulunuldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo