Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE YAŞANDI !.

EREÄžLÄ°'DE YAÅžANDI !.

Ereğli`de polisin ‘’dur’’ ikazına uymayan 3 gencin kaçış macerası kaza ile bitti.


EreÄŸli'de polisin ‘’dur’’ ikazına uymayan 3 genç polisten kaçmaya baÅŸladı. Gençlerin kaçış planı önce bir kadın çarpıp yaptıkları kaza ile son buldu.

 

Olay, saat 17.00 sularında Kepez Mahallesi Noyan Aydın sokak üzerinde meydana geldi.  Ä°ddiaya göre iÅŸ yerinden arkadaÅŸları H.E (15) ve E.M.Y.(13)  evlerine bırakmak isteyen M.K. (18), kontrol noktasında polisin ‘DUR’ ikazına uymayarak kaçmaya baÅŸladı.

 Polis Noyan Aydın Sokak üzerine kaçan sürücüyü kovalarken, M.K. nın kullandığı otomobil önce bir kadına çarptıktan sonra kaza yaparak durdu. Kazada yaralanan 3 kafadar hastaneye polis aracı ile götürüldü.

Otomobilin çarptığı ve hafif yaralanan H.T. kendi imkânları ile devlet hastanesine gitti. Hastanede tedavileri tamamlanan yaralılar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza yapan sürücünün ehliyetinin olmadığı iddia edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

EREÄžLÄ°'DE YAÅžANDI !.

Ereğli`de polisin ‘’dur’’ ikazına uymayan 3 gencin kaçış macerası kaza ile bitti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
şaşkın2
üzgün2
kızgın2
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
tacettin kaplan

03 Mayıs 2021 - 13:59

bende defalarca alt katimdaki hem ehliyeti olmayip hem yasi tutmayan kisiyi emniyete sikayet ettim.sonuc mu? hicbirsey.yani kendi kendinizi korudunuz korudunuz yoksa boylelerin araclarinin altinda kalirsiniz.

Yorum Yazın

Canlı Radyo