Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇATI ÇÖKTÜ !.

ÇATI ÇÖKTÜ !.

Bir iş yerinin çatısı çöktü.O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.


Ereğli’de karın ağırlığına dayanamayan iş yerlerinin çatıları çöktü. O anlar cep telefonlarına ve güvenlik kameralarına yansıdı.

Ereğli ilçesinde son günlerde etkili olan yoğun kar yağışı sonrasında Kışla Sanayi sitesinde ki çatılar karın ağırlığına dayanamayarak çöktü. Sabah saatlerinde olması sebeiyle her hangi bir yaralanma ve can kaybı olmazken iş yerlerinde maddi hasar meydana geldi.

Kamyon ve TIR’ların tamir edildiği şantiyenin çatısının çökme anı vatandaşın cep telefonu ile görüntülendi. Çatı gürültü ile çökerken, çökme anında şantiyede çalışanların olmadığı, 2 köpeğin ise karın içerisinden kurtarıldığı ifade edildi. Şantiyede görevli vatandaşlar atının çöktüğü anda içerde kimsenin olmadığını, bazı işçilerin ileride çalıştığını ve sesin gelmesi üzerine kaçtıklarını, iki köpeği ise kendilerinin kurtardıklarını söyledi.

Orman ürünleri satan iş yerinde ki çatının çökme anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde çatının çökmesi ve ağaçların ve iş makinasının üzerine düştüğü görülüyor. Sabah işe gelen çalışanlar ise gördükleri manzara karşısında şaşkınlık yaşarken, iş yerine dolan karı temizleme çalışmasına başladı. İş yeri sorumlusu Taner Tatoğlu, iş yerinde maddi hasar oluştuğunu, herhangi bir yaralananın olmadığını ifade etti.

 

ÇATI ÇÖKTÜ !.

Bir iş yerinin çatısı çöktü.O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
şaşkın2
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo