Gündem 4 yıl 10 ay 8 gün 22 saat 30 dakika önce 15894
Ereğli 'ye bağlı Subaşı köyünde, dere kenarında çıktığı taş parçasının üzerinde dengesini kaybederek suya düşen 14 yaşındaki Ayberk Topçu, gözden kayboldu. Ereğli Belediyesi itfaiye müdürlüğü,AFAD ve jandarmaya bağlı dalgıç ekipleri Topçu'yu bulmak için derede arama çalışması başlattı.
Olay, saat 17:00 sıralarında ilçeye bağlı Subaşı köyünde meydana geldi. 5 arkadaş, serinlemek için suya girmek istedi. Ayberk Topçu, dere kenarında üzerine çıktığı kaya parçasından dengesini kaybederek suya düştü. Suda bir süre çırpınan Ayberk Topçu, gözden kayboldu. Arkadaşlarının haber vermesiyle köylüler derede arama çalışması başlattı. Kısa sürede gelen AFAD, jandarma ve Ereğli Belediyesi'ne bağlı İtfaiye ekipleri de suda arama çalışması başlattı. Dalgıçlarla yapılan arama çalışması sürüyor.
Haberi alır almaz dere kenarına gelen Ayberk Topçu'nun babası Gökhan Topçu ve annesi Çiğdem Topçu'yu ise yakınları sakinleştirmeye çalıştı.
Gündem
EREĞLİ'DE OPERASYONGündem
YALI CADDESİNDE KAZA !Gündem
CANLI YAYINDA KONUŞTUGündem
KAAN YILDIRIM KAZA GEÇİRDİ !Gündem
KAYALIKLARA DÜŞTÜ !Gündem
TUVALET ÜCRETİNE % 50 ZAM !Gündem
8 KİŞİ GÖZALTINDA !Gündem
2. İSKELE DEVREYE ALINDI !Gündem
SÜRÜCÜ AĞIR YARALANDI