Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ereğli’de Yapımı Süren Kamu Yatırımları

EreÄŸli’de Yapımı Süren Kamu Yatırımları

AK Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, ilçenin ciddi anlamda kamu yatırımları ile buluÅŸturulduÄŸunu söyledi.

Çakır, ilçe baÅŸkanlığında düzenlediÄŸi basın toplantısında, EreÄŸli-Zonguldak arasında devam eden duble yol çalışmalarının önümüzdeki yıl bitirilmesinin hedeflendiÄŸini ifade etti.

Çakır sözlerini şöyle sürdürdü:

"EreÄŸli-Devrek karayolunun EreÄŸli-ÇaylıoÄŸlu bölümüne kadar olan kısmının tamamlanarak ÇaylıoÄŸlu-Devrek bölümü için ise yeni bir ihale hazırlandı. Bu bölgelerimizdeki yol sorunlarını önümüzdeki yıl sonlarına kadar tamamlamak istiyoruz. Yine EreÄŸli Devlet Hastanesi’nin yeni yerine baÄŸlantı olacak köprülü kavÅŸak ise bi ay içerisinde hazır hale gelecek. Kızılcapınar köyü ile Ormanlı beldemiz arasındaki karayolunda geniÅŸletilmesi için projeleri yapılıyor gelecek yıl bu çalışmanın bu bölümde baÅŸlamasını bekliyoruz."

EreÄŸli ilçesi ile Ormanlı beldelerinde Toplu Konut Ä°daresi BaÅŸkanlığı (TOKÄ°) tarafından baÅŸlatılan projelerin de devam ettiÄŸini aktaran Çakır, "EreÄŸli’de arazinin engebeli olması nedeniyle sayı konusunda sorun yaÅŸandı. EreÄŸli’nin daha fazla ihtiyacı ve bu yönde talebi var. Arazi buldukça yeni TOKÄ°’leri bölgemize kazandıracağız." dedi.

 
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo