13 o C Kdz. Ereğli

EREĞLİ'DE YANGIN !.

Buruncuk`ta çıkan yangında yaralanan ve zehirlenenler kişiler ile telef olan hayvanlar var.

Gündem 3 yıl 4 ay 4 gün 16 saat 16 dakika önce 6687

Haberi Paylaşın

Yangın ilçeye bağlı Buruncuk Mahallesinde saat 13.00 sularında meydana geldi. İddiaya göre Abdulkerim Akman’ın (52) kazan yaktığı sırada kıvılcımın saman ve odunların bulunduğu kıvılcım sıçraması sonucu meydana geldiği öğrenildi. Yangına müdahale etmek isteyen Abdulkerim Akman ve mahalle halkı itfaiye ekiplerine de haber verdi. Yangına müdahale etmek isteyen Abdulkerim Akman ve Türkan Akman (79) yaralandı. Yaralılar için sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına, 112 ekipleri ise yaralılara müdahale etti. Yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından Özel Echomar hastanesine kaldırıldı.

Yangının kontrol altına alınmasıyla saman ve odunlar ahırdan dışarıya çıkarıldı. Ahırda bulunan birçok büyük ve küçükbaş hayvan kurtarılırken, ahırın arka kısmında ki 3 büyük baş ise dumandan zehirlenerek telef oldu.

Yangını duyar duymaz yardıma gelen mahalle imamı Hüseyin Yılmaz “Ben evde hanım dışarıdaydı. Sesleri duyunca biz de geldik. Alevler yükselmişti. Halkta toplanmıştı. O telaşeyle elimizden gelen yardımı yaptık. Bayanlar kovalarla su taşıdı. İtfaiye geldi. 4 hayvan telef oldu. Diğerlerinin ipleri çözüp kurtardık” dedi.

İtfaiye ekipleri yapılan soğutma çalışmasının ardından olay yerinden ayrıldı. Hastaneye kaldırılan Abdulkerim Akman ve Türkan Akman’ın vücutlarının belirli yerlerinde yanıklar olduğu ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

EREĞLİ'DE YANGIN !.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 20 saat 29 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 11 saat 41 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 18 saat 42 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 15 saat 46 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 15 saat 20 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 12 saat 59 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 9 saat 35 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 20 saat 3 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 14 saat 10 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 17 saat 36 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI