Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE YANGIN !.

EREÄžLÄ°'DE YANGIN !.

Buruncuk`ta çıkan yangında yaralanan ve zehirlenenler kişiler ile telef olan hayvanlar var.


 

Yangın ilçeye baÄŸlı Buruncuk Mahallesinde saat 13.00 sularında meydana geldi. Ä°ddiaya göre Abdulkerim Akman’ın (52) kazan yaktığı sırada kıvılcımın saman ve odunların bulunduÄŸu kıvılcım sıçraması sonucu meydana geldiÄŸi öğrenildi. Yangına müdahale etmek isteyen Abdulkerim Akman ve mahalle halkı itfaiye ekiplerine de haber verdi. Yangına müdahale etmek isteyen Abdulkerim Akman ve Türkan Akman (79) yaralandı. Yaralılar için saÄŸlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına, 112 ekipleri ise yaralılara müdahale etti.  Yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından Özel Echomar hastanesine kaldırıldı.

Yangının kontrol altına alınmasıyla saman ve odunlar ahırdan dışarıya çıkarıldı. Ahırda bulunan birçok büyük ve küçükbaş hayvan kurtarılırken, ahırın arka kısmında ki 3 büyük baş ise dumandan zehirlenerek telef oldu.

Yangını duyar duymaz yardıma gelen mahalle imamı Hüseyin Yılmaz “Ben evde hanım dışarıdaydı. Sesleri duyunca biz de geldik. Alevler yükselmiÅŸti. Halkta toplanmıştı. O telaÅŸeyle elimizden gelen yardımı yaptık. Bayanlar kovalarla su taşıdı. Ä°tfaiye geldi. 4 hayvan telef oldu. DiÄŸerlerinin ipleri çözüp kurtardık” dedi.

Ä°tfaiye ekipleri yapılan soÄŸutma çalışmasının ardından olay yerinden ayrıldı. Hastaneye kaldırılan Abdulkerim Akman ve Türkan Akman’ın vücutlarının belirli yerlerinde yanıklar olduÄŸu ve tedavilerinin devam ettiÄŸi öğrenildi. Olayla ilgili soruÅŸturma baÅŸlatıldı.

EREÄžLÄ°'DE YANGIN !.

Buruncuk`ta çıkan yangında yaralanan ve zehirlenenler kişiler ile telef olan hayvanlar var.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün9
gülücük4
hayran1
şaşkın1
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo