14 o C Kdz. Ereğli

EREĞLİ'DE YANGIN PANİĞİ !.

Evde tek başına yaşayan 90 yaşındaki adam son anda kurtuldu.

Gündem 3 yıl 6 ay 12 gün 8 saat 15 dakika önce 5157

Haberi Paylaşın

Ereğli Kışla Mahallesinde bulunan iki katlı binanın birinci katında çıkan yangın bir odayı kül etti. Evde tek başına yaşayan yaşlı adam canını son anda kurtarabildi.

Yangın, ilçeye bağlı Kışla Mahallesi, Millet sokakta meydana geldi. Alınan bilgilere göre sokak üzerinde bulunan iki katlı binanın zemin katında tek başında yaşayan 90 yaşındaki Dursun Ç.’nin evinde yangın çıktı.

İddiaya göre evde bulunan sobayı yakıp, kapağını kapatmayı unutan yaşlı adam namaz kılmak için abdest almaya gitti. Geri döndüğünde ise odayı alevler içinde bulan yaşlı adam kendini son anda dışarıya atabildi. Yükselen alev ve dumanları gören komşuları yaşlı adama yardım etmek için seferber olurken durum itfaiye ekiplerine bildirildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yangını söndürme çalışması başlattı. Yarım saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınırken evin odası küle döndü. Evi yanan Dursun Ç. ise 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Dursun Ç.nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken çocuklarının ise evlerine istemediği ve bakamayacaklarını söyledikleri öğrenildi.

'IŞIĞIM GİTTİ, BEN NASIL KARANLIKTA DURUCAM?BANA TELEVİZYON ALIRSINIZ DEMİ'

90 Yaşındaki Dursun Ç.nin ışığı sevmediği, sadece televizyonun ışığıyla evinde oturduğu öğrenildi. Televizyonunda yanması üzerine gözyaşları içinde kalan yaşlı adamın 'Işığım gitti, ben nasıl karanlıkta durucam?Bana televizyon alırsınız demi' soruları ise yürek dağladı.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 7 saat 15 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
17 saat 27 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 5 saat 28 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 20 saat 21 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 1 saat 55 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 56 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 6 saat 49 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
20 saat 3 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 15 saat 33 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 4 saat 22 dakika önce KAZA ; 2 YARALI