Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

VAKA ARTIŞI SÜRÜYOR !.

VAKA ARTIŞI SÜRÜYOR !.

Ereğli`de vaka sayısı gün geçtikçe artıyor.


Ereğli’de Korona Virüs vakalarındaki artış devam ediyor. Geride kalan hafta sonunda 48 saat içinde 187 vaka görülen ve Salı günü 119, Çarşamba günü ise  85 yeni vaka tespit edilen Ereğli’de, son 24 saatte 131 kişinin Korona Virüs testi pozitif çıktı.

Böylece vefat sayılarının en çok yaşandığı 2020 Aralık ayında aynı gün içinde 370 vaka görülen Ereğli’de, uzun bir aradan sonra  günlük vaka rekoru kırıldı.

Öte yandan il genelinde günlük vaka sayısı da 500 sınırına dayandı.

Ereğli’den sonra en çok vaka görülen yerler, Merkez ve Çaycuma olurken, Alaplı ise son 24 saatte Gökçebey’den sonra 16 vaka ile en az vaka görülen ikinci  ilçe oldu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın4
üzgün2
kızgın2
gülücük1
hayran0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
AŞKIN ŞEN

16 Nisan 2021 - 13:53

Bu işin ciddiyetini anlayın artık yakaladiginiz zaman hapse atın dronla takip edin mahalle aralarına girin kimsenin vebaline girmeyin bu hastalık çocuk oyuncağı değil ama insanoğlunun başına gelmez diye düşünüyor herkes ciddi olun artık bu işin şakası yok

Muhteşem Süleyman

16 Nisan 2021 - 09:55

İyi günler diliyorum saygıdeğer basın mensubu arkadaşlarımız Ramazan ayınız hepinize huzur bereket ve sağlık versin öncelikle diyorum bu milleti ne kadar baskı altında tutarsanız tam tersini yapar çünkü Türk milletinin hamurun da bu var onun için sal gitsin bence Mevlam bayıra saldım çayıra diyeceksin gidenler gidecek kalan sağlar bizim kalacak bu millet bunu istiyor biz hiçbir zaman olayın ciddiyetinin farkında okmadik olaaaamıyoruzzzzz.tek kelimeyle. ...

İsa Ayçiçek

16 Nisan 2021 - 01:25

Durmaz,çünkü mahallelerde yasak diye bir olgu yok.

Yorum Yazın

Canlı Radyo