Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE TEFECİLİK OPERASYONU !

EREÄžLÄ°'DE TEFECÄ°LÄ°K OPERASYONU !

Ereğli`deki Tefecilik operasyonunda 4 kişi tutuklandı.


Karadeniz EreÄŸli'de tefecilik yaptıkları iddiası ile adliyeye çıkarılan 6 şüpheliden 4’ü kiÅŸinin tutuklanarak cezaevine gönderildiÄŸi öğrenildi. 

EreÄŸli Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele Büro AmirliÄŸi ekiplerince tefecilik yaparak vatandaÅŸları maÄŸdur ettikleri, haksız kazanç saÄŸlayan ÅŸahıslara yönelik yürütülen çalışmalar sonucu L.Ö (53), A.R.E. (38), E.K (34), Ä°.Ö (52) isimli ÅŸahısların tefecilik yaptığı, S.D (24) ve M.C.Ö. (24). Ä°simli ÅŸahısların ise tefecilik faaliyetlerine yardım ettiÄŸi tespit edilmesi sonucu operasyon düzenlendi. 

Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda 27/06/2022 günü 07:00 sıralarında 7 adreste yapılan eş zamanlı operasyonda, şahısların ev ve iş yerlerinde yapışan aramda çok sayıda senet, ruhsatsız tabanca, şarjör, fişek ve bıçak ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden S.D. ve M.C.Ö, emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen L.Ö (53), A.R.E. (38), E.K (34), İ.Ö (52) isimli şahıslar, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
kızgın3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo