Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE ŞÜPHELİ ÖLÜM !.

EREĞLİ'DE ŞÜPHELİ ÖLÜM !.

Ereğli`de ölü bulunan kişinin vücudunda yaralanmalar var.


 Ereğli'de, bir kişinin ölümü şüpheli bulundu.


Edinilen ilk bilgilere göre, Kavaklık Mahallesi Çayır Sokak’taki sağlık Ocağı yakınlarında Mesut Dereçiçeği’nin yerde yattığı ihbarı alan polis olay mahalline gitti.
Aynı zamanda “112 Acil” ambulansı da yönlendirilen olay mahallinde yapılan ilk araştırmada, Dereçiçeğinin ölmüş olduğu belirlendi. 
Sağlık ekiplerinin ilk tetkikinde şahsın göğüs kısmında kesici aletle yapıldığı belirlenen yara tespit edildi. Şahsın cep telefonunun incelenmesinde ise C. İsimli bir arkadaşına mesaj atarak buluşacaklarını söylediği öğrenildi.

Dereciçeği'nin 1 gün öncede sosyal medya sayfasına "Ölüm hak" yazdığı görüldü.
Bu arada şahsın yakınları olduğu sanılan bazı kadınların ağladığı gözlendi.
Çevrede güvenlik şeridi oluşturarak tedbir alan polis, incelemesini sürdürüyor.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI !.

Ereğli Kavaklık mahallesinde ölü bulunan Mesut Dereçiçeği olayında İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmada film gibi operasyonla bir kişi göz altına alındı. Mesut Dereçiçeği’nin ölümünden önce yanında olduğu tespit edilen ve göz altına alınan M.S. ifadesi alınmak üzere Asayiş büro amirliğine götürüldü.

Olayın meydana gelmesinin ardından soruşturmayı derinleştiren Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kameralarından M.S. ismine ulaştı. Yapılan araştırmada M.S. nin amcasının oğluna ulaşan ekipler, amcasının oğlu E.S. ile M.S. yi telefonda görüştürdüğü, M.S. ise kaçmak için amcasının oğlu E.S. den araba istedi. Arabayı M.S. ye götüren Asayiş büro amirliği ekipleri M.S. yi gözaltına aldı.

Söz konusu olayda iddiaya göre M.S. ile Mesut Dereçiçeği’nin tartışarak depoya girdikleri ve daha sonra beline soktuğu kesici alet ile olay yerinden ayrıldığı iddia edildi. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

EREĞLİ'DE ŞÜPHELİ ÖLÜM !.

Ereğli`de ölü bulunan kişinin vücudunda yaralanmalar var.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün10
şaşkın6
kızgın3
gülücük2
hayran0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo