Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE SON DURUM

EREÄžLÄ°'DE SON DURUM

Ereğli`de dalgaların mendirek ve sahili dövüyor.


Batı Karadeniz’de saÄŸanak ve fırtına etkili oluyor. Dalgaların mendirek ve sahili dövdüğü EreÄŸli’de balıkçı tekneleri limana sığınırken, gemiler güvenli bölgede bekliyor.

Özellikle bu akÅŸam (1 Ekim) saat 21.00’de ÅŸiddetini artırması beklenen saÄŸanağın, gece yarısına kadar aynı aynı hızla sürmesi tahmin ediliyor.

3 saat süre ile aralıksız ağacağı tahmin edilen yağışın, çeşitli su baskınlarına, toprak kaymalarına neden olabileceği uyarıları yapılıyor.

BELEDÄ°YE TEYAKKUZDA

Bu arada, hava tahmin raporunu yakından takibe alan Karadeniz Ereğli Belediyesinin oluşturduğu kriz masası, belediye sınırları dahilindeki bölgelerde tedbirlerini almayı sürdürüyor.

Başta Fen İşleri müdürlüğü olmak üzere temizlik işleri ile İtfaiye ekiplerinin teyakkuz halinde tutulduğu belediyede, saat 21.00-24.00 arası da dikkatle takip edilecek.

Öte yandan Zonguldak Valiliği tarafından heyelan riski taşıyan 4 ev tedbir amaçlı boşaltıldı. İkamet eden 17 kişi de tahliye edildi. Yetkililer, vatandaşların can güvenliği konusunda önlemler almaya devam ediyor.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın3
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo