Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE SON DURUM !.

EREÄžLÄ°'DE SON DURUM !.

Almanya`da Covid-19`a yakalanan Ereğlili gurbetçi bugün Ereğli`de toprağa verildi. Ereğli`de son 24 saatte 3 can kaybı yaşandı.


EreÄŸli’de Korona Virüs kaynaklı can kayıplarına bugün 3 vefat daha eklenirken, Almanya’da yaÅŸayan 50 yaşındaki gurbetçi ‘de EreÄŸli’de son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı.

EreÄŸli’de Korona Virüs son 24 saatte 3 can kaybı yaÅŸandı. Aydınlar köyünde ikamet eden Gülsüm E (83), Fındıklı köyünde ikamet eden Yeter K (71) ve Bayat köyünde ikamet eden Selahattin D (78) ‘in vefatları kayıtlara bulaşıcı hastalık olarak geçti.

EreÄŸli’de son vefatlarla Aralık ayında hayatını kaybedenlerin sayısı 15, ilçede ilk vefatın yaÅŸandığı 16 Nisan 2020’den bu yana geçen sürede ise 413’e yükseldi.

Öte yandan Almanya’da ikamet eden 50 yaşındaki gurbetçi Muhammed B’de yakalandığı hastalığın tedavi sürecinde Covid 19'a yakalandı ve bir süredir süren yaÅŸam savaşını kaybetti.

Muhammet B’nin vefatı da kayıtlara bulaşıcı hastalık olarak geçerken, EreÄŸli’ye getirilen cenazesi Åžehir Mezarlığında topraÄŸa verildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
üzgün3
şaşkın1
kızgın1
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo