Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE SON DURUM !.

EREÄžLÄ°'DE SON DURUM !.

1 ay önce "Yüksek riskli bölge" olarak görülen Ereğli "Düşük riskli bölge" konumuna geldi.


Korona Virüs kaynaklı ilk vefatın yaÅŸandığı 16 Nisan 2020 tarihinden bu yana 175 kiÅŸinin hayatını kaybettiÄŸi EreÄŸli’de, “Hayat Eve Sığar Uygulaması” 1 ay önce görülen kırmızı hâkimiyeti (yüksek riskli bölge” konumundan  “Düşük riskli bölge” konumuna geldi.

Kdz. EreÄŸli Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu, süreci deÄŸerlendirdiÄŸi açıklamasında “ 1 ay öncesine göre iyi durumdayız ama, tedbiri elden bırakmamalıyız “dedi.

“Alınan tedbirlerin neticesinin alınmaya baÅŸlandığını ifade eden ÇorumluoÄŸlu,“Yapmış olduÄŸumuz mücadele, kısıtlamalar, vatandaÅŸlarımızın duyarlı davranışı ile olumlu mesafeler aldık. Ancak yazın düştüğümüz duruma düşmemek için tedbirlere uymaya devam etmeliyiz. EÄŸer bitti dersek tekrar baÅŸlayabilir.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

23 KASIM 2020

26 ARALIK 2020

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran15
kızgın3
gülücük2
üzgün2
şaşkın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
emre e.

27 Aralık 2020 - 22:51

Bu uygulama çalışıyor muydu? Aylardır giremiyorum ilk başlarda daha yeni yaptıklarında Korona buralara gelmediği zamanlar veya çok başlarında sorun yoktu ne zaman mahallemizde korona patlak verdi uygulamaya giremez oldum. Aylardır da giremiyorum, neresi riskli neresi değil belli değil. Mahallede 10'a yakın kişi, aile korona oluyor biz ancak öğreniyoruz. Uygulamayı yapanı tebrike ederim.

Ayten S.

26 Aralık 2020 - 14:15

Herkes korona hastalığını geçirdi o yüzden yeşile döndü tedbir alındığı için değil.

Yorum Yazın

Canlı Radyo