Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ'DE SON DURUM !.

EREÄžLÄ°'DE SON DURUM !.

Ereğli`de 3. yoğun bakım ünitesi açıldı.Gidişat iç açıcı değil. 10 hasta entübe durumda .


34 kiÅŸinin Korona Virüs nedeniyle hayatını kaybettiÄŸi EreÄŸli’de gidiÅŸatın iç açıcı olmadığını söyleyen CHP Kdz.EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Dr. Eylem ErtuÄŸrul, “Ä°kinci dalga geldi. EreÄŸli’de hasta sayıları ve seyrinde deÄŸiÅŸiklikler var. Hastaların yoÄŸun bakım ihtimali arttı.” dedi.

EreÄŸli FM’de yayınlanan "Fikri Kapan ile Burada KonuÅŸalım programına konuk olan ve artan vakalar, yaÅŸanan yoÄŸunluk nedeniyle EreÄŸli Devlet Hastanesinde 3. yoÄŸun bakım ünitesinin açılmak zorunda kalındığını belirten ErtuÄŸrul, “ EreÄŸli’de sadece Devlet Hastanesinde 20 yoÄŸun bakım hastası var. 10 hasta entübe durumda. Anadolu Hastanesinde de tedavi gören hastalar var. Daha çok kalp ameliyatları yapıldığı için Covidli hasta tedavisi yapmayan  görevli olduÄŸum Echomar hastanesine de, servisi hazırlayın talimatı geldi. Sıkıntı bir süreç kapıda” dedi.

ErtuÄŸrul, “SaÄŸlık çalışanları iÅŸin kilit noktası. Ama her bir birey de öyle.  Herkes  kendini maksimum korumak zorunda.Bu konuda gevÅŸemeyelim, ve mümkün olduÄŸu kadar bir araya gelmeyelim. Bir fotoÄŸraf vereceÄŸim diye kendimizi riske atmayalım. Kısıtlamalar yeniden gelebilir Rakamlar görünenden yüksek . Hepimiz  risk altındayız.”açıklamasında bulundu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün16
gülücük4
şaşkın2
kızgın2
hayran1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Halktan biri

05 Kasım 2020 - 11:59

Biz ultra dikkat ederken çenesinde maskesiyle otobüs şoförlüğü yapanları anlayamıyorum. Çenesinde maske ile binen yolcuları gördükleri uyarmayan şoförleri anlamıyorum. Ayakta yolcu almak yasakken ayakta yolcu alıyorlar. Neden denetimsizlik var. Zonguldak otobüslerinde HES kodu olmasan binilmez yazıyor, sorulmuyor bile . Şoföre neden uyarmıyorsunuz diyorum ben nerden göreyim arkadaki yolcuyu diyor. Kendi maskeside çenesinde çünkü... ciddi anlamda denetimsizlik var. Sağlıkcılarimiz napsın yeri geliyor 24 saat maskeli çalışıyorlar. Herkesle maskeni düzelt diye tartışmaktan yoruldum . Can güvenliğinden korkar hale geldim ya bana da şiddet uygularlarsa diye. Denetimler arttirilsin ne olur

Yorum Yazın

Canlı Radyo